"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
|
bende Mugen Short Shift var Serkanın anlattığı şekilde takıldı
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #12 | |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
| Alıntı:
![]() vites kolunu kısaltmak short shift degildir | |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
aynen öyle bu short shifter değil kolu keserseniz hatta vites atmak dahada zor oluyo |
| | |
| | #14 |
| mutluluklar komada... |
bizimkikini boyu 40 cm var napalım |
| | |
| | #15 |
| Ford lover | kısalttıktan sonra değiştirmesi daha kolay olur sana
__________________ |
| | |
| | #16 |
| SARMAN | bende aynı öyle düşündüm ama sonra shift in sonundaki ''er''dikkatimi çekti galiba vites değiştirme işlemini yapanı yani topuzu kastediyor
|
| | |
| | #17 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
körük,çerçeve ve topuz un markaları nedir acaba? gerçekten hoş olmuş...
|
| | |
| | #18 |
| ѕιη¢є 1967 | |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
benim arabanın vites aralığından bi şikayetim yok ama yapan arkadaş olayı gerçekten yakıştırmış.kendim beceremem de ben bu çerçeve,topuz ve körüğü değiştirmeyi.arkadaş markalarını yazarsa internetten tedarik edip ustaya değiştirtebilirim.işçiliği pek tutmaz gibi me geliyo.
|
| | |
| | #20 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 02-01-2008 Yaş: 20
|
paylaşımın içim teşerkkürler bence en güzeli orjinali fazla uğraşa gelmez ![]() Gidene söven Geleni öven Garibi döven Güçlüyü seven Bu çağın düzeni Ah bu çağın düzeni Olmaz olsun Alçağın düzeni |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|