"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: Vectra B için el işçiliği Xenon dönüşüm projesi
Elinize sağlık kolay gelsin aynı vectradan bendede var ilgiyle takip edecağim.
|
| | |
| | #22 | |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
| Re: Vectra B için el işçiliği Xenon dönüşüm projesi Alıntı:
zaten çok büyük hangar gibi biyer kesin görürsün ordan geçerken.
__________________ | |
| | |
| | #23 | |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
| Re: Vectra B için el işçiliği Xenon dönüşüm projesi Alıntı:
| |
| | |
| | #24 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
Arkadaşlar gece oldu hadi yakmıyormuyuz xenonları Gerçekten sonucu çok merak ediyorum kolay gelsin. Birde şu yüksek voltaj kısmına lütfen dikkat.
|
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
Ahmetim hasanım elinize sağlık.....benim elimden kurtulmayacak proje aslında Bende kesip biçmeye kıysam yapacam böyle bi şey Senin farın çıkmasını alıp ona müdahale etseydin Ben bizimkini çıkmasını bulursam sıvarım kolları girişirim böyle bi işe ![]() ama 400-500 milyon kesinlikle harcamam.....bi tanıdık aracılığı ile arkası pert bi araçtan farları alırım komple.....ama yok işte piyasada bizimkinin perti Aslında senin opele bakacaktım ben parçaya...bak sanada yalancı çıktık ahmet ![]() hADİ kolay gelsin
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #26 |
| nuriQocca | Re: Vectra B için el işçiliği Xenon dönüşüm projesi
beyLer koLay geLsin size.. projenizi bizzat takip edicem ![]() güzeL uğraş ayrıca iyi düşürmüşsünz o fiyata.. koLay geLsin
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. |
| | |
| | #27 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
tebrikler abi. insallah istediginiz gibi olur.
|
| | |
| | #28 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
selam arkadaşlar bu gün biraz geç kaldık ama af ola elektirikler kesildi tam bu gün sabahtan foruma resimleri veremedim ![]() neyse ; arkadaşlar kaba oğuk açilmiş durumda şu anda artık esas işin külfetli kısmına geldik bundan sonrası kıl testere ile çalişilacak Diesel(ahmet)arkadaşımız hem ziyarat hem ticaret için bu akş** BURSA ya gitmiştir Philips D2S HID ampüller ve 3. yada 4. nesil Ballast ve ateşleyiciler bulmak fiyat araştirmasi yapmak için ![]() ![]() ![]() projektörün etrafını tornadan yaptirma bir parçayi krom kaplatarak o çirkin görüntüyü kaldıracaz ![]() ![]() ama iş zor ama başardik farlarin yükseklik ayarlarida çalişiyor bu arada
__________________ |
| | |
| | #29 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
Hasan abi bence yapmışken farlarıda karartın siyaha boyayın daha güzel görünsün |
| | |
| | #30 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
Bir tane de angel yapın ya o kadar uğraşıyorsunuz |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|