"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
Hoşuma gitmeyen ışık dağılımına sahip B kasa vectra ya Megane II den çıkma(daha doğrusu çıkarttığım) Valeo marka projektörlerin; standart vectra halojen farının ayna kısımı kesilerek oturtulmasıyla sonuçlanacak bir projedir. Hasanla berabar (Torbalılı) megane 2 farlarını çingen pazarlığı sonucu 30 ytlye komple aldık Aslında Bmw yada E 200 çıkması olduğunu düşündüğüm Bi-xenon projektörleri alacaktık ama sadece 1 günde adamlar projektörün lensini kaybetmişler (nasıl başardılarsa)İşin garip yanı çıkmacı , Bi-xenon projektörlerede ilk fiyat olarak 30 ytl çekti, bence ya ne sattığının farkında değil yada piyasa çok düşük Başlıyoruz ; malzemeler ; Çıkma Megane 2 valeo xenon projektörler Philips D2S HID ampüller 3. yada 4. nesil Ballast ve ateşleyiciler muhtelif alet edavat ... 1. aşamanın resimleri ; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şu an projektörü orijinal yükseklik ayarını zedelemeden vectra farına oturtmakla meşgulüz. sırada para varsa en kolay işlem olan ballast ve d2s apulünü alıp sistemi kurmak var.
__________________ Mınaaaa |
| | |
| | #2 |
| LPG ye devam .. | Re: Vectra B için el işçiliği Xenon dönüşüm projesi
kolay gelsin size ...
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
| Re: Vectra B için el işçiliği Xenon dönüşüm projesi
Kolay gelsin
|
| | |
| | #4 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
evet yükseklik ayarı en önemlisi. yoksa zaten işi mercekler yapacak. ancak vectrada montaj için çok dar bir aralık var onu iyi hesaplayın gerekirse mercekleri daha derine gömün derim ben.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #5 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
Elimde talim için çıkma sağ vectra farı var ön camını sökemedim çift kat siyah silikon var. tüm uygulamalarda far camı çıkartılıyor ısı tabancsı ile. Ben arkada kalan siyah yeri kesip çalışacm galiba. zaten megane projektörleri boyut olarak çok uygun görünüyor şimdilik. ön taraftan bakınca görünecek yere sanayide muhafaza yaptıracz mecbur, o aşamaya kadar oturtacağımız derinliği hesaplarsak bize yeter şimdilik.
__________________ Mınaaaa |
| | |
| | #6 |
| Crazy LIPs ... | Re: Vectra B için el işçiliği Xenon dönüşüm projesi
hadi bakim aslanlar qösterin hünerinizi sonra da benim arabaya bi şeler yaparıs |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
__________________ |
| | |
| | #8 |
| __________________ | Re: Vectra B için el işçiliği Xenon dönüşüm projesi
Kardeşlerim size kolay gelsin Bidaha geldiğinde yanıma yine Skoda ile gel ha
__________________ |
| | |
| | #9 |
| BMW ///M User/BMW Lover Kayıt Tarihi: 04-04-2005 Şehir: Ankara-Malatya Yaş: 20 Otomobil: CoOoOoOoP :)
Kolay gelsin Ahmet.
__________________ -Kazım... -Efendim abi? -Mal bul Kazım... |
| | |
| | #10 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Elinize sağlık...Balastları bulunca fiyatını banada söyleyin...Bir xenon projeside beni bekliyor...Ben projektörü hazır alacam ama...
__________________ Team VW |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|