"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| alpi | Re: Turtle Wax'la Kışın Kirini Attık :)
sonuc guzel ama cizik vardida giderdimi nasil oldu oyle bir resim goremedik.camurlu bir arabanin cilali hali tabiki abarti derecede fark eder. ellerine saglik yinede.
__________________ golf GTI |
| | |
| | #22 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Şehir: İst Yaş: 24 Otomobil: Astra
| Re: Turtle Wax'la Kışın Kirini Attık :)
evet öncesi sonrası olarak uç noktaların fotoğrafları oldu biraz... ama temsili fotoğraf işte..çizik olarak fırçayla yıkama çizikleri ve şu hare denilen kılcal çiziklerden çok vardı. hiçbiri kalmadı. bakalım istanbul'a ne kadar dayanacak uygulamam.. |
| | |
| | #23 | |
| Bu mudur? | Re: Turtle Wax'la Kışın Kirini Attık :) Alıntı:
Fakat araban metalik ise örnek veriyom çizilen yeri temizle tırnağının ucuna takılıyorsa ona yapabileceğin fazla bişey yok demektir.Metalik boyalar verniklidir boyanın üzerine atılır durumu kabullenmekten başka yapacağın bişey yok. Yıkama sırasındaki mikro çizikler kapanır fakat dışardan bilinçli biz çizikse yapacak bişey yok. | |
| | |
| | #24 | |
| alpi | Re: Turtle Wax'la Kışın Kirini Attık :) Alıntı:
![]() benn sadece ciddi ciziklerin giderilmesinde elle yapilan uygulamanin nasil verimli oldugunu merak ettim.
__________________ golf GTI | |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
bunlari zaten cok iyi biliyorum cunku bu benim isim, gunde 3 araba yapiyorum ortalama ama benim anlamdigim pasta cila isini hobi olarak yapan arkadaslarin cizikleri gidermede elle bu kadar nasil ciddi sonuclar aldigi cunku kullandigimiz makinalara sahip olduklarini sanmiyorum(makinalar cok fiyatli) arti bunu yapmak ustalik ister.gerci sonuclara resiimlerden bakiyoruz ama yinede araba temiz gozukuyor.gerci guneste cekilmemis resimler (gölge vs icin diyorum.)
| | |
| | #26 |
bi terslik oldu msj lar bölum bölum gitti.özur
| | |
| | #27 | |
| Bu mudur? | Re: Turtle Wax'la Kışın Kirini Attık :) Alıntı:
| |
| | |
| | #28 | |
yakından foto da şu şekilde var.. ![]() Alıntı:
autoking firması astara kadar inmiş olan anahtar çiziklerini bile özel bi teknikle kapatıp vernikliyo. çok başarılılar bu konuda. | |
| | |
| | #29 | |
| alpi | Re: Turtle Wax'la Kışın Kirini Attık :) Alıntı:
boya ustalari anlar o baska ama %95 lik bi basari var diyebilirm.
__________________ golf GTI | |
| | |
| | #30 |
şöyle de reklamını yapalım. gerçekten çok iyiler. sigorta şirketlerinin kaskoyla beraber verdiği mini onarım hizmetleriyle belirli miktarda onarım, boya, vs işi ücretsiz yapıyolar. ama onun dışında fiyatları biraz fazla. www.autoking.org |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|