"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
| Re: Stop Karartma....
zımparalayacaksanız 3200 numara zımapra ile yapın ki buradaki gibi kazma işi durmasın. stop mat duruyor bu şekilde olmamış. yada böyle yapılacaksa vernik atılması şart boyanın üstüne.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #13 |
| KANKA | Re: Stop Karartma....
golf un stopları berbat olmuş !!!!!
|
| | |
| | #14 | |
| MeTaLLicA Kayıt Tarihi: 19-11-2006 Yaş: 21
| Re: Stop Karartma.... Alıntı:
güzel olmuş emeğine sağlık önden resimleri warmı
__________________ ![]() | |
| | |
| | #15 |
| Tiburon GT Kayıt Tarihi: 14-06-2005 Yaş: 23
bende 2 veya 3 yıl önce yapmıştım kendim yapmadım boyacıda yaptırdım ve hepsini diilde sinir oldugum tutuncu kısam yaptırmıştım daha önce resim koymuştum ama bu linkede koyayım belki fikir açısından yararlı olur. ![]() ![]() ![]() ben spreyle boyamadım zımparada yapmadım 2 yıldan fazladır her hafta araba yıkanıyor ama hiç çıkmadı ve parlaklıgını kaybetmedi sinyalimde çok canlı çünkü kullanılan boya vitral cam boyası yüzey temizlendi 2 kat atıldı üzerinede 2 kat vernik atıldı çok memnunum.
__________________ DVS |
| | |
| | #16 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
1. katla 2. kat arası ideal bence çok hafif bir koyuluk olmalı yani... kapkara yapanları anlamak zor zaten, ne güzelliği varsa!
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #17 |
| TeaMitsubishi Kayıt Tarihi: 30-03-2006 Şehir: İstanbul Yaş: 26 Otomobil: --
Bu işlem için özel bi boya varmı?Nerden temin edeceğiz?Ne diye isteyeceğiz?
|
| | |
| | #18 | |
| Tiburon GT Kayıt Tarihi: 14-06-2005 Yaş: 23
herkez sprey stop boyası adı altında satın alıyor ama ben vitral cam boyası olarak almanızı tavsiye ediyorum hatta bunu sprey tüpe doldurursanız kendinizde yaparsınız vitral olması lazımki ne kadar karartırsanız karartın ışığınız boyanın içinden geçsin. benim sinyaller kapkara ama gündüz sinyal verdiğimde çok ciddi biçimde parlak yanıyor. hatta siyah yerden nasıl turuncu sinyal yanıyor die şaşıran çok.
__________________ DVS | |
| | |
| Reklam |
| | #19 | |
| TeaMitsubishi Kayıt Tarihi: 30-03-2006 Şehir: İstanbul Yaş: 26 Otomobil: --
Renk seçenekleri varmı bu boyanın? | |
| | |
| | #20 |
| DoN JuaN | Re: Stop Karartma....
paylasımlar cok guzel emeklerinize saglık...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|