"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| 400D Kayıt Tarihi: 30-06-2005 Şehir: Gelibolu Yaş: 20 Otomobil: Golf V Captiva
Blog Kayıtları: 4 | Stop Karartma....
Malzemeler: 1 çift vw golf mk5 stop 1 adet 800 grit zımpara 1 adet şeffaf sprey boya stoplarımızın zımparalanmış hali... ![]() Boyamaya başlıyoruz....... 1.kat ![]() 2.kat ![]() 3.kat yasal sınır aşılıyormuş ![]() ![]() 4.kat isterseniz ![]() işte aradaki fark ![]() veee sonnn.... ![]() yabancı bir siteden alıntıdır..... çat pat ingilzicemlen çevirmeye çalıştım inşallah çeviride sorun yoktur ![]()
__________________ Canon Nikon kardeştir, ayrım yapan kalleştir... Mesajı son düzenleyen hkn017 : 11-12-2006 - 17:12 |
| | |
| | #2 |
| işimiz bu..yaşamak Kayıt Tarihi: 26-11-2006 Şehir: konya
| Re: Stop Karartma....
tesekkurler paylasım ıcın
|
| | |
| | #3 |
| Kime Emanet? Kayıt Tarihi: 22-05-2004 Şehir: Istanbul Yaş: 28 Otomobil: Audi A4 1.8Tq
Blog Kayıtları: 23 | Re: Stop Karartma....
Stop boyarken cok dikkat edilmesi gereken bir sey var, oda boyanin yer yere esit dagildigindan emin olmak lazim, yoksa geceleri cok cirkin oluyor. Kendim bir kere cok acemice boyadim ve gece oldugunda gercekten cok kotu duruyordu. Cokta koyu boyamamaya dikkat edin yoksa gunduz vakti gunes varken sinyal verdiginizde yada frene bastiginizda isiklariniz cok belirgin olmaya bilir. |
| | |
| | #4 | |
| //(*-*)\\ Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Yaş: 19 Otomobil: Köpekbalığıkarayaçıktı..
| Re: Stop Karartma.... Alıntı:
saol hakan bence güzel bişey karartma...siyah zeminli stop ile arasında çok fark yok bide led koydurcaksn tamamdır. | |
| | |
| | #6 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 16-01-2005 Yaş: 22
slm arkadaşlar stop karartma degilde bende kendim bir spot boyama yapmıştım ama istedigim renk tonunu alamadım tam ben birazda siyaha kaçmasını istemiştim vede şimdi kullanıyorum benden görenlerden yaptı aslında herkesin hoşuna gitti ayrıca fren ve sinyal sorunuda olmadı çünkü iki kat attıgım için yeterli oldu ama karatma daha güzel olmuş buda resimleri ![]() |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| PC and Mac Kayıt Tarihi: 16-09-2006 Yaş: 19
güzel çalışma paylaşım için saolun ayrıca kırmızı stop palio ve albea'ya çok yakışıyo bence(beyaz albea kırmızı stop)
|
| | |
| | #8 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Bende diyorum daha yeni arabaya nasıl girişmiş böyle
__________________ Team VW |
| | |
| | #9 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
bence böyle gayet güzel karartma derim. bu stop kızartma olmuş..mmm nasıl lezzetli olur :P bence kırmızı kadın çorabı kulalnışabilir. hem turuncu sinyaller turuncu ışık verir yine.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|