"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #91 |
| ApAÇi Kayıt Tarihi: 17-03-2008
|
güzel olmuş eline saglık.
|
| | |
| | #92 |
| Japanese Car Fan |
gumus e deolmus bızım almera nın arka stoplar sımetrı deıl bı sure boyle ıdare etmeyı dusunuyorum babamı ıkna etmem lazım yanlız |
| | |
| | #93 |
| TuningMania Kayıt Tarihi: 12-01-2008
|
yaw bende ıstyoum adapzarında bı bulamadım su folyodan ayar oldum yaw
|
| | |
| | #94 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 06-04-2008
|
bişey sorcaktım bende aynısını yapmak istiyorum bugün bi arabada gördüm arabanın stopları beyaz renkli şeffaf birşeyle kaplamışlar okapladıkları malzeme ne acaba nerde bulabilirim
|
| | |
| | #95 |
| Yanlayıcı Kayıt Tarihi: 30-05-2008 Şehir: Türkiye Otomobil: MeganeIIDciDyn.
| reklamcılarda transparan diye geçiyor.
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #96 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 13-11-2008 Şehir: artvin arhavi Otomobil: mitsubishi eclipse
|
qusel olmus : )
|
| | |
| Reklam |
| | #97 | |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 05-11-2008 Şehir: Sakarya Otomobil: Megane 2 Dyn
| Alıntı:
araştırdım araştırdım bulamadım. sayende bulucam inş.. Yani kartal-maltepe istikamet..elif tuning i geçer geçmez sağda bir yerde.. Malum şifa da bulmak zor böyle şeyleri.. Tekrardan teşekkürler.. | |
| | |
| | #98 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 18-12-2008 Şehir: ANKARA Otomobil: Opel Corsa c'moon
|
Ankarada transparan folyoyu satan biyer varmı ? ben bulamadım yeni opel corsa aracımın arka farlarını komple kırmızı yapıcam |
| | |
| | #99 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 05-11-2008 Şehir: Sakarya Otomobil: Megane 2 Dyn
|
keçiören de belediye binasının arka sokağında ki müzik sistemleri satan yerin yanında var imiş.. Biri forumda dedi ama |
| | |
| | #100 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
model uçak kapladığımız bir film var ısı ile yapışıyor, modelcilik mazlemesi satan yerlerde vardır. o film çok dayanıklıdır ve esneyebilir niteliktedir. metresi 10 euro civarı olmalı. Türkiyede satılanın markası Oracover.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|