"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| NCM73 | stop boyama..
sanırım diger konu bozuldu arkadaslar. sayfa5'e gecmıor. sayfa4'e atıyor. burdan dewam edelimmi?
|
| | |
| | #2 |
| ÜyeSizSiniZ | Re: stop boyama..
hımmmm edelim |
| | |
| | #3 |
| SH@RP_SHOOTER Kayıt Tarihi: 30-06-2005
| Re: stop boyama..
Arkadaşlar önce ki konun başında Golfun stopları karartılırken "ŞEFFAF SPREY BOYA" deniliyor. Koçtaş ta bulurum umuduyla gittim ancak boya reyonu görevlisine bunu söylediğimde bana garip garip Şeffaf boya mı olur diye bi soru sordu.. Şimdi benim anlamadığım gerçekten bu şeffaf sprey boya var mı yoksa bunun asıl adı başka bişey midir? Teşekkürler |
| | |
| | #4 |
| NCM73 | Re: stop boyama..
bu konuya agırlık versek? yokmu bi bilen sunu bi anlatsada bizde afilli afilli gezsek caddelerde |
| | |
| | #5 | |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 23-12-2007
| Alıntı:
bu konuya gercekden bi deyinelkim bilen arkadslar ne diipde almışlar.. | |
| | |
| | #6 |
| Kndi modfymi kndim yparım |
bende Wv bora var onu arka stopları komple şeffaf kırmızı folyo ile kaplıcaktım reklamcıya söyliyo adam mön mön bakıyo suratıma.Bende sıkılddım bugün kırmızı cam-vitray boyası aldım artık onunla beyaz ve sarı olan yerleri boyamadan şeffaf folyo ile kaplıcam güzel olursa stopların kendilerini boyucam.
__________________ İİyiki modifiye varrr. 0536 833 81 81 |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| onuratör |
arkadaşlar bunu yapmanın yolunu size söylüyorum kırtasiyeye gidilir özellikle novacolor markasının vitray boyası alınır kırmızı bide vernik alırsanız iyi olur vitray yani cam boyasını3-4 kutu alın sonra gidin boyacıya tabancayla kırmızı boyayı stobunuza attrını üstünede vernik attırdınız ve bitti ben boyacıya gitmedim kırtasiyeciyim kendim fırçayla boyadım vernikledim ha çok profesyonel oldu diyemem çokta kötü durdu diyemem ama yaptım kötü olmadı
__________________ 1.3 RUSTY |
| | |
| | #8 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 29-07-2008 Şehir: - Yaş: 29 Otomobil: Opel Astra, Mercedes Axor 1840 LS
|
Bende Sinyalleri Boyatmayı Düşünüyorum. Ne Deniyor O Boyalara Bir Yardımcı Olursanız Sevinirim..
__________________ Gazla Uçabilirsin, Ama Frenle Konamazsın! |
| | |
| | #9 |
| Farkımız Olmalı ! |
çözümü basitki reklamcılardan kırmızı transper yada transparan isteyin.versinler stoplara yapışdırın saglamca zaten o bir tur film gbi bişidr ole yaparsınız.transper olması lazım transparan cok seksi çünki ![]() +bi sorum olacak sulo2525 ve tLqi'ye şeffaf boyamı olur adasdasd
__________________ ![]() 135 Hp Desem İnanma Artık 1.4Bar 160 Hp![]() |
| | |
| | #10 |
| Japan Rules.. Kayıt Tarihi: 15-08-2008 Şehir: istanbul Yaş: 26 Otomobil: civic 1.6 JDM
|
motip marka kırmızı ve siyah olmak üzere transparan sprey stop boyaları var arkadaslar bunu bi deneyin ![]() oto aksesuarcılarında kolaylıkla bulabilirsiniz....
__________________ eskiden ali at a bakardı ,şimdi karıya kıza... ![]() Mesajı son düzenleyen briansrt : 27-08-2008 - 13:03 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|