"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| mezarcıı Kayıt Tarihi: 17-05-2004 Yaş: 25 | Re: Spor Honda Logosu ya ben cok komik bisi sorcam...bu sayfalara resm nası konuo... yarn benım logo olayını yapcamda resm koycam... hatta kendıımı reıl etmısken bıraz daa ediym.... su imza yerıne nası konyo onuda solermısınız.... ehh yeter artk.... hadi optum hepiceeenizi.... aha bisi daa... ya o amblemi tornavidaylamı cıkarıym nası cıkarıymyaa... cizmeyelm cıkarırken... ok kagıt koycaz ama cizmeyelm yani yinede...
__________________ under my penis november pasha |
| | |
| | #22 |
| mezarcıı Kayıt Tarihi: 17-05-2004 Yaş: 25 | Re: Spor Honda Logosu
siz iplemeyin tamammı
| | |
| | #23 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-05-2004 Yaş: 26 | Re: Spor Honda Logosu
iplememek degil be kardesim forum burasi herkes birbirine yardim veya paylasim icin burada. Gormemistir spor logo yapan arkadas,sahsen ben daha cikarmadim logoyu cevap veremiyorum o yuzden.Her an herkesin online olmasi mumkunmu |
| | |
| | #24 | |
| Aktif Üye | Re: Spor Honda Logosu Alıntı:
Logoyu ister tırnagınla zorla isterse bi tornavida yardımıyla cıkarmaya calıs ama cizmemeye özen göster, altına kagıt koycak bile olsan sonucta kücücük bi cizik bile yazık eder araca...Resimleri bilgisayarına kaydettikten sonra www.imageshack.us adresine gir, orada zaten gözat butonunu görceksin ona tıkla bilgisayarından istedigin resmi çek ve hos it yazan butona tıkla, önüne link ve forum filan yazan satırlar gelecek link yazan satırdaki yazıyı kopyala, daha sonra forumu ac cevap verecegin satıra gel ve gelişmiş moda dön e tıkla yine her zaman cevap yazdıgın bos beyaz ekran gelecek ama üstte resim ekle butonu da cıkacak ona tıkladıktan sonra çıkacak satıra kopyaladıgın adresi yapıştır hayırlı olsun resimlerin görülmeye hazır...
__________________ Kadını Gösteren Etek , Erkegi Gösteren VTEC | |
| | |
| | #25 |
| mezarcıı Kayıt Tarihi: 17-05-2004 Yaş: 25 |
saolasnız canlarıımm ![]() ![]() ![]() ya gece oole canım sıkıldı, msndede arkadaslar yoktu bunalım yaptm yazdm ooleyaa... dalgasına tabiki... bu arada resm olayını cozcem ınsallah... ama bugun koymıcam... ya ben edirnedeym anasını satıymya... buraya oorenci muhabbetine geldik iste... peder arabyı istanbula dondurtmuo... buranın boktan sanayisinde bisiler yapcam bkalm ıste... persembe neonlar gelıo ıste... ledlilerden... aynı gun sisde takcam... haftasonuna bitmis halde koyarm resmleri... ![]() ![]() aralıktada amerikadan mugen ızgarasıyla angle eyelarm gelıo... dun gece alındılar.... allllllllaaaaaaaaaaaaa..... ulen super bı hafta olcak....
| | |
| | #26 |
| ÜYE Kayıt Tarihi: 06-05-2004 Yaş: 20 | Re: Spor Honda Logosu
angelları ebay dn mı aldın...
__________________ |
| | |
| | #27 |
| Aktif Üye | Re: Spor Honda Logosu
Hadi bakalım güzel bişeler çıkacak ortaya öyle görünüyo merakla bekliyoruz
__________________ Kadını Gösteren Etek , Erkegi Gösteren VTEC |
| | |
| | #28 |
| mezarcıı Kayıt Tarihi: 17-05-2004 Yaş: 25 | Re: Spor Honda Logosu
ewt ebayden aldım yankee diye bi marka arkadas aralıkta amerkadan gelio... o getircek.... ya araba da cok ahım shım bisi yok gerciide guzel olcak herhalde :P ya bugun logoyu yaptım... cok guzel oldu harbiyaa... benım arabada kırmızı.. siyah yaptım bende harbi cok hosuma gitti... ya en gec haftasonuna kadar resmleri koucam... ya moralm bozuldu... bu edirnenın acaip boktan yolları warya... cukurlar cıktı bı anda karsıma dun gece yolda... biyerde taak! etti aha dedım wurdum yıne altınıı herhalde... sabaha bi baktm janta yamuk yumuk... ![]() buhun sabahtan beri sanayiideym... press, balans falan.... uurasıoruz... ![]() ya bu arada araba kırmızı diye karsıt renk guzel olur diye yesil neon ısmarladm nası olur sizce... fotolar anca haftasonuna... yinede yorumlarınız beklıom...
| | |
| | #29 |
| Aktif Üye | Re: Spor Honda Logosu
Güzel olabilir yesil neonlar
__________________ Kadını Gösteren Etek , Erkegi Gösteren VTEC |
| | |
| | #30 |
| jazz fit | Re: Spor Honda Logosu
ben kırmızı folyo kağıdını aldım ama sanki senin ki bordoymuş gibi duruyor sanki kırmızı çok cırtlak durur gibi geliyor arabada siyah senin ki kırmızı koyusu falan mı
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|