"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye | Spor Honda Logosu
Özellikle siyah hondası olanlara tavsiye edecegim bi yöntem; Bagajın ortasındaki H harfini degistirip kırmızısını almak yerine cok basit bi sekilde H harfini cıkarıp arkasına reklamcılarda satılan kırmızı folyoyu alıp aynı boyutta keserek yapıstırabilirsiniz... İste örnegi asagıda ![]() [IMG] [/IMG]
__________________ Kadını Gösteren Etek , Erkegi Gösteren VTEC |
| | |
| | #2 |
| Çılgın Programcı | Re: Spor Honda Logosu
hoşşş
|
| | |
| | #3 |
| seçkin | Re: Spor Honda Logosu
çok güzel olmuş, bayağıda ekonomik... aracın fotoları varmı başka |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 01-08-2005 Şehir: İzmiR Yaş: 22 | Re: Spor Honda Logosu
olay budur.çok ii düşünmüşsün.
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004 | Re: Spor Honda Logosu
Eline sağlık güzel olmuş.
__________________ Sessiz..sakin..derinden.. |
| | |
| | #7 |
| Tribute to Dragger Kayıt Tarihi: 19-07-2005 Yaş: 21 | Re: Spor Honda Logosu
Akıllıca..eline sağlık..
__________________ Emr abi büyüksün yaa... |
| | |
| | #8 |
| jazz fit | Re: Spor Honda Logosu
aaa çok saol bende nası yapsam die düşünüyodum saolasın başka fotoları varmı neyle yapıştırdın
|
| | |
| | #9 |
| Aktif Üye | Re: Spor Honda Logosu
Evet baska fotoları da var gönderirim yakında! Yapıstırmaya gelince o kırmızı kagıt (reklamcıların folyo dedikleri) zaten cok yapıskan bir madde ve boyaya filan zarar vermiyor...H logosu ise delikli yerlere gectigi icin cıkarıp takınca bir sorun cıkmıyor hatta folyodan sonra daha da saglam oldugunu soyleyebilirim Bu arada begenen arkadaslara tesekkür ederim sevindim![]() Bu fikri bana veren koraydır Söylemeyi unutmusum bu yüzden tesekkür ederim...
__________________ Kadını Gösteren Etek , Erkegi Gösteren VTEC |
| | |
| | #10 |
| Aktif Üye | Re: Spor Honda Logosu
cok güzel olmuş tebrikler
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|