"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| ***Shelby*** Kayıt Tarihi: 04-03-2007 Şehir: ÇANAKKALE/GBOLU Yaş: 20 Otomobil: CLİOSPORT
| Re: sizce arabanın tavanını nasıl temizleriz çok komik soru olmuş yaw havaya bişey düştü... ayrıca tavana yapılıcak pek bişe varmı bilemicem sigarada içildiyse araçta zor valla.. hemen siniyo koku içeriye |
| | |
| | #23 |
| Senior Member | Re: sizce arabanın tavanını nasıl temizleriz
Tavan temizlemek için özel sıvı-spreyler var. Diğer yöntemlerle döşemeye zarar verebilirsiniz. Döşemenin kalkmasına da neden olabilir diğer yöntemler.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #24 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
| Re: sizce arabanın tavanını nasıl temizleriz
çok ıslatırsanız sarkabilir tavan döşemesi,dikkat etmek lazım
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Şehir: İst Yaş: 24 Otomobil: Astra
kendim dokunmaya korktum zarar veririm diye. sonax'a 30 liraya tüm tavanı temizlettim. pırıl pırıl oldu.
|
| | |
| | #26 |
| sıkılan adam | Re: sizce arabanın tavanını nasıl temizleriz
ıslak havlular işe yarıyor ama tek seferde tüm tavanı silmen gerek yoksa dalgalanma yapabilir
|
| | |
| | #27 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 15-03-2007
abi bulabilirsen berceste diye konsantre bi temizleyici var %5-10 suyla karıştrıp yumusak bi bezle silersin fazla bastırmana da gerek yok hem tertemiz oluyo hem de bakteri dolayısıyla koku da bırakmıyo bulamazsan marketlerden protex diye tekli sabun al ılık suda kopurtup sil |
| | |
| | #28 |
| Causal | Re: sizce arabanın tavanını nasıl temizleriz
Sonaxin bi urunu var adi aklimda diil ama BAUHOUS ta fln genellikle oluyo fis fisli seffaf su renginde yesil bi cikartmasi vardi ic dosemeler icin olan bi urun ben tavandaki sigara duman lekelerini onla cikarmistim koltuklar fln hic sorun cikarmadi ki bnm arabanin koltuk kumasi harbiden cok narin dalgalanmayida hafif nemli paf yapmayan bi havluyla gideriyodum
|
| | |
| | #29 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 10-03-2007
|
merhaba arkadaşlar bende sizin yaptıklarınızı yapmayı düşünüyordum ama eşimin tavsiyesi ile loc diye bir leke çıkarıcı var onu kullandım suyla karıştırılıyor aynı kosla gibi ancak ondan çok çok etkili ev hanımlarına sorabilirsiniz denedim ve çok memnun kaldım.
|
| | |
| | #30 |
| alpi | Re: sizce arabanın tavanını nasıl temizleriz arkadas en iyi yontemi yapmis,tavan temizligi sanildigi kadar basit bir sey degil heleki cok pis ise.acemiler dosemeyi bile kaldirabilir,illaki yapicam diyorsan sonaxin ilacini kullan islak bir deriye ilaci puskurtup oval hareketler ile yapabilirsin.ama cok pis ise iyi sonuc alacagindan kuskuluyum cunku kuruyunca bez izleri daha berbat bir goruntu birakabilir.en iyisi bi kuafore gitmen.
__________________ golf GTI |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|