"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 29-01-2007
| sizce arabanın tavanını nasıl temizleriz
şimdiden teşekkürler sizce arabanın tavanını nasıl temizleriz
|
| | |
| | #2 |
| //(*-*)\\ Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Yaş: 19 Otomobil: Köpekbalığıkarayaçıktı..
| Re: sizce arabanın tavanını nasıl temizleriz
temizleriz derken nası temizlemekten bahsediyorsun??? bişeymi döküldü tavana ? yıkarken mi temizlemeyi diyorsun ??? |
| | |
| | #3 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
ben hıc yapmadım ama koslanın su halı sıldıklerı kopuren sungerle surulen sampuanı ıle olabılır halı temısler gıbı
|
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
halı yıkama ile olabilir ben eski arabamın tavanını 2 kere halı yıkama ile temizlemiştim bezle dairesel hareketlerle temizlerseniz döşeme pamuklanabilir...
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #5 |
| cehenneme patinaj Kayıt Tarihi: 08-04-2006
bizimkinin tavanıda pis kosla oxi ekşın diyebişey var onu denemek lazım
|
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
koslanın sprey olanını alıp denemek lazım en son bide halı yıkama şampuanlı su ile sildimmi tertemiz olur gibi |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Aktif Üye | Re: sizce arabanın tavanını nasıl temizleriz
kosla spreyler içe yarıyor veya halı şampuanı ama silerken pamuklanma olasılığı çok yüksek ben halı yıkama makinasıyle temizliştim gayet temiz olmuştu geçen sene hatta aklıma gelmişken boş bi zamanımda tekrar temizleyim bari kışın arabada sigara içince malum bi kuaför istiyo artık |
| | |
| | #8 |
| ΨθΨθ | Re: sizce arabanın tavanını nasıl temizleriz
doseme temizligi icin spreyler war turtle wax tı sanırım 1 sprey bitirmistim gecenlerde ama araba cicek oldu tavsiye ederim |
| | |
| | #10 |
| işimiz bu..yaşamak Kayıt Tarihi: 26-11-2006 Şehir: konya
bılmemkı tavana hıc ayrı bı özen gösetermedım |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|