"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| -SNAKE- |
arkadaşlar aracın stop lambalarının dış camındaki boyayı herhangi bir şeyle çıkarıp şeffaf yapabilirmiyiz acaba bu konuda bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim. öyle fazla şeffaf olmasına gerek yok biraz beyazlasın yeter... |
| | |
| | #2 |
| Senior Member | Re: şeffaf stop lambası yapımı
Sanmıyorum. Bir de onlar güneş ışığından matlaşıyor, çok kötü görünüyor. Onun da çaresi yok sanırım.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
| -SNAKE- | Re: şeffaf stop lambası yapımı
sinyallerin sarı kısmını beyaz yapmak istiyorum da o yüzden sordum
|
| | |
| | #4 |
| Pesimist üye | Re: şeffaf stop lambası yapımı
beyaz yerine komple kırmızıya boyayabilirsin stop boyasıyla..
|
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
| Re: şeffaf stop lambası yapımı
istanbulda olsan stopçu altan işini görürdü ama izmirde kim görür işini bilemem |
| | |
| | #6 |
| Rott ;) | Re: şeffaf stop lambası yapımı
bizim burda bi arkadaş yapmış... söylediğine göre hidrolik yağı kullanmış boyayı sökmek için...
|
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 11-02-2007
hidrolik yağı arabanın boyasını söker bide plakada bulunan siyah çizgilerde işe yarar hayatta stop boyası sökmez sökerim diyen varsa çıksın Mesajı son düzenleyen serinos : 03-08-2007 - 01:20 |
| | |
| | #8 |
| A R D A H A N L I Kayıt Tarihi: 12-12-2004 Yaş: 30
yapılacak tek şey stop tamiri yapan yere gidiceksin o ordaki kırmızı plastiği kesip şeffaf olanla değiştiricek..çok untazam orjinal bişey bekleme el yapımı olduğu bariz belli oluyo..yada başka bi alternatif,beyazlatmak istersen gümüş rengi sprey oto boyası alıp çok ince ve eşit sekilde bir satıh atıp renk beyaz görüntü alabilirsin yada bu koyu renk füme de olabilir..daha kolay istersen kırmızı transparan film çekersin başka renk olan yerlere komple kırmızı bi stop un olur..
|
| | |
| | #9 |
| VURGUN | Re: şeffaf stop lambası yapımı
stoplardakı rengı almanız ımkansız bence nedenı ıse o camın ham madde rengı kırmızı veyahut sarı bu nedenle yanı yuzeysel bır boya yok ne denenırse denensın olmaz teşekkürler saygılar |
| | |
| | #10 |
| Model&Dragger Kayıt Tarihi: 03-06-2007 Yaş: 24 Otomobil: F7R
Hayır yanlış biliyorsunuz imkanı var.Benim arkadaşım Albea'sına yapmıştı.Konuştuğum zaman öğrenirim hatırlamıyorum şu an
__________________ F7R
Mesajı son düzenleyen xxozanxx : 30-08-2007 - 18:03 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|