"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| WRC42 | saniye saniye angel yapımı izleyin angelde son nokta |
| | |
| | #2 |
| M coupe | Re: saniye saniye angel yapımı izleyin angelde son nokta
Daha önce verilmişti heralde Paylaşım için saol çok ayrıntılı anlatılmış. |
| | |
| | #3 |
| WRC42 | Re: saniye saniye angel yapımı izleyin angelde son nokta
ok yeni gelen arkdaşlara faydalı olur inaşlaah
|
| | |
| | #4 |
| Senior Member | Re: saniye saniye angel yapımı izleyin angelde son nokta
süper bişey ama çok pahalı diil dışardan almak daha mantıklı sanki özellikle benim gibi elektrikten sıfır anlıyanlar için
|
| | |
| | #5 |
| WRC42 | Re: saniye saniye angel yapımı izleyin angelde son nokta
elektirikten anlamıyosan uğraşma mazallah çarpılma kardeşimmmmm hehehee
|
| | |
| | #6 |
| Senior Member | Re: saniye saniye angel yapımı izleyin angelde son nokta öyle tabi ben direk parasıyla alıp taktım ztn 3kuruşluk led için patlamıyalım şimdi |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| TURKISH MECH | Re: saniye saniye angel yapımı izleyin angelde son nokta
paylasim icin tesekkurler videogoogle de you tube de herkes angel eye yapim videyo koyuyo ama hic biri bunun kadar detayli deyil video 100 defa izledim genede izliyorum |
| | |
| | #8 |
| SH@RP_SHOOTER Kayıt Tarihi: 30-06-2005
| Re: saniye saniye angel yapımı izleyin angelde son nokta
Arkadaşım güzel paylaşım teşekkür ederim ancak benim bir sorum olacak : Bu sistem sadece halka şeklinde olunca mı olur yoksa düz bir çubuk şeklinde de yapsak aynı peformansı alabilir miyiz? Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim SAYGILAR |
| | |
| | #9 |
| TURKISH MECH | Re: saniye saniye angel yapımı izleyin angelde son nokta duz cubuk yapsanda olur ama fazla uzun olursa ortasina dogru isik dagilimi azalir guzel durmaz
|
| | |
| | #10 |
| SH@RP_SHOOTER Kayıt Tarihi: 30-06-2005
| Re: saniye saniye angel yapımı izleyin angelde son nokta
rennfahrer Dostum çok teşekkür ederim zaten ben en fazla 20cm lik cubuklarla aydınlatma yapmayı düşünüyordum bu da fazla değildir herhalde Olmazsa da kısaltırım malyeti fazla değil nasıl olsa...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|