"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-01-2008
| S6 ledi tuningi ( kolpa:D ) ![]() arkadaslar ugrastık gıttık geldık 100 km yol teptık ve sonunda yaptık cok sık durdu herkes bakıo herkes soruor bu kuzenımın arabası bn kendı arabamıda yaptım ...... fıkırlerınızı beklıorumACIKLAMA : arabanın sıs farının oldugu kısma arkası yapıskanlı sugecırmez ledımız yapıstırılıor sonra tampona acılan cok kucuk bı delıkten kablo gecırılıp park lambasına baglanıor bukdr basıt bı ıs ... delıler ve etrafı sıcak sılıkon ıle dolduruluor her bır serıt 35 cm kullanılmıstır her 5 cmde bir 3 led bulunmaktadır 18 ledden olusur.. arkadaslar buda yapılırkenkı bı resımbitmiş haldeki resımler 1999 passat![]() ![]() montajdan sonrakı motor ıcındekı halı bu resımde yuvarlak ıcındekı kısımdan cekıldı kablo bn normal kısa fara taktırdım. ![]() ledın takıldıgı ızgaranın arkatarafı , sıcak sılıkon ıle dolgu yapıldı. ![]() buda dısardan kapalı halde gorunumu ![]() ![]() bılgı ıcın ozelden mesaj atınız :.... yorumlarınızı beklıorum Mesajı son düzenleyen muratcantona : 20-03-2008 - 21:32 |
| | |
| | #2 |
| İneeeekkkk Kayıt Tarihi: 15-09-2007 Şehir: Konya Yaş: 17 Otomobil: Corolla 4E-FE
|
Emeğinize sağlık güzel olmuş.. Maliyet ne kadar peki.. |
| | |
| | #3 |
|
60 ytl cıvarlarında
|
| | |
| | #4 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® |
Direnç fln koydunzmu,tam okumadm ama saol emek için
__________________ Modifiyem Pixel Car Competition Winner-1 ![]() |
| | |
| | #5 |
| yok abı ne dırencı bı problm yok ama 3 aydır kullanıorum nerdeyse
|
| | |
| | #6 |
| The Economist Kayıt Tarihi: 14-04-2005 Şehir: 35 Yaş: 25 Otomobil: Auris D-4D
|
passataki çok çok güzel durmuş. astradaki sis farı bence biraz olayı bozmuş. sanki s6ıdaki ledler(ledmi tam olarak bilmiorum) ama daha büyük gibi gözükmüştü bana... ellerinize sağlık çok güzel olmuş ama |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Senior Member |
peki bu ledler aydınlatma için kullanılabilir mi o kadar işe yarayan ledler var mı ?
|
| | |
| | #8 |
| VURGUN |
gusel olmus allah kaza bela vermez ınsallah bı sorum olacak flex led mı yoksa dıyer hobı amaclı uretınlen ledlerdenmı led sıstemi Mesajı son düzenleyen oryoda : 02-02-2008 - 03:23 |
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Şehir: İst Yaş: 24 Otomobil: Astra
|
bugün yapıldı dediğin araç fotoğraftaki astra değildir umarım, çünkü aylar önce aynı fotoğrafları arkadaşım yolladı bana (örnek olarak) nasıl durmuş kendi arabasına yaptırsınmı diye..
Mesajı son düzenleyen ABBA : 02-02-2008 - 03:23 Sebep: ekleme-parantez içi |
| | |
| | #10 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Şehir: İst Yaş: 24 Otomobil: Astra
|
reklam kokusu aldım bi an..
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|