"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| splendor |
Aracınızdaki göçükler için kendi başınıza yapabileceğiniz bir işlem. Videoyu mutlaka sonuna kadar izleyin ve hoparlörün sesini açın.Yalnız benim anlamadığım kaporta nasıl oluyor da eski haline dönüyo. Videoyu görür görmez sizinle paylaşmak istedim Sizce bu işlemin boyaya bir zararı olur mu?Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin ![]() |
| | |
| | #2 |
| Bass Guitar Player | Re: Pratik Göçük Tamiri
-70 lere indirip birden +70 lere çıkarınca genleşme olayları vasıtasıyla güzel bir şekilde halletmiş adam.Bence mantıklı da zarar verir mi acaba?
__________________ Life has the new meaning |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Şehir: İst Yaş: 24 Otomobil: Astra
| Re: Pratik Göçük Tamiri
boyayı çatlatabilir bence böyle ani bi ısı değişimi. gerçi görünmüyo videoda ama 1.20'de de "boyaya zarara sebep olabilir" demiş. yada ingilizcesi az. bilmiyorum... |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
ya zaten ya kaportacı düzelticek boyıcak yada böyle kendin düzelticen çatlarsa boyatıcan çatlamazsa oleyyy diye bağırıcan |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 04-08-2004 Şehir: İstanbul Otomobil: BMW e36 328i
2 parça birbirinden farklı arkadaşlar bi taraf parlak bi taraf mat bi i.nelik var bu işte
__________________ 1/4 mile |
| | |
| | #7 |
| Audiobahn Forever | Re: Pratik Göçük Tamiri
daha önce teknik yardım konusunda çıkmıştı. kılcal çatlaklar olabilir daha sonra pas yapabilir bu kılcal çatlaklar
|
| | |
| | #8 |
| ViRtUeEeE | Re: Pratik Göçük Tamiri
çok ilginç böylesini ilk defa gördüm valla yaygınlaşırsa servis ve kaportacıların işi zor |
| | |
| | #9 |
| Pişman Değilim | Re: Pratik Göçük Tamiri
işe yarasa sanayide her usta kullanırdı
__________________ |
| | |
| | #10 |
| ...::: вмω ƒαηı :::... | Re: Pratik Göçük Tamiri
İlginç gerçekten denemek lazım
__________________ |
| | |
![]() |