"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| -SNAKE- |
arkadaşlar plakamın kenarındaki siyah çerçeveyi boyadım en sonunda gerekli malzemeler: 1.plaka 2.maskeleme bandı 3.daksil ve tiner set ilk önce boyanmasını istemediğimiz yerleri maskeliyoruz sonra daksili bir miktar tinerle inceltiyoruz ve boyamaya başlıyoruz ![]() Shot with Biomorphic Bi8921T 2.0 MP YCbCr at 2007-07-15 sizce nasıl olmuş. |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 04-08-2004 Şehir: İstanbul Otomobil: BMW e36 328i
| Re: plaka kenarlık boyama
maskeleme bantından sonra yağlı boya ile yapsaydın dakstil kuruyo dökülüyo... hoş olmş ama plaka pert bence git app yaptır
__________________ 1/4 mile |
| | |
| | #3 |
| ViRtUeEeE | Re: plaka kenarlık boyama
aynı fikirdeyim app bastır
|
| | |
| | #4 |
| Davaggio Kayıt Tarihi: 07-03-2007 Şehir: Istanbul / Antalya Yaş: 20 Otomobil: Volvo S40 2000 Beyaz
ewt plaka pert olmus boyaya gerek yok aslinda tineri sur yeterdi
|
| | |
| | #5 |
| Senior Member | Re: plaka kenarlık boyama
El atmışken diğer beyaz yerleri de boyasaymışsın. ![]() Teşekkürler.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #6 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
Velhasıl emeğe saygı... lakin 10 numara değil... http://img157.imagevenue.com/img.php..._123_883lo.jpg
__________________ Mınaaaa |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
Velhasıl emeğe saygı... lakin 10 numara değil... http://img157.imagevenue.com/img.php..._123_883lo.jpg
| | |
| | #8 |
| -SNAKE- | Re: plaka kenarlık boyama
zaten yakın zamanda plakayı değiştirmeyi düşünüyorum ama değiştirene kadar bi deneyim dedim nasıl durcak diye
|
| | |
| | #9 |
| Member | Re: plaka kenarlık boyama
plaka aracın hawasını fazlasıyla değiştiriyo bu arada AHMET aga vectraya hasta oldum seninmi? kazasız belasız inş. çok tatlı duruyo...
|
| | |
| | #10 |
Evet benm araç teşekkürler.Bilinçsiz modifiyeyi sevmem ama bunlara hayır diyemedim ... gerçekten hoş duruyorlar
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|