"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
| Re: Plaka boyama
Yoo hiç olmadı bende öle bişi.
|
| | |
| | #22 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Eline sağlık...
__________________ Team VW |
| | |
| | #23 |
| ViRtUeEeE | Re: Plaka boyama
ESKİSİNE GÖRE SÜPER OLMUŞ |
| | |
| | #24 |
Teşekkür ederim, şimdilik hiçbir bozulma yok bakalım nekadar gidecek...
|
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 05-12-2004 Yaş: 26
ya peki plakanın byaz yerlerini nasıl boyayabiliriz, benim bazı yerlerde cizikler var, alttan metal gozukuyor boyacım "plakanın boyası ozel sedefli bir boya, rötus yapsam cok sırıtır" demişti, duzeltme imkanı var mı?
__________________ Motorola, telefonumu "7 AY" sonra ve EKSİK teslim etti Motorola ALMAYIN |
| | |
| | #26 |
Doğru demiş, dikkat ettiyseniz plakalar fosforlu gibi ışık gelince parlar. Çiziklerin çok mu büyük, ozaman cidden sırıtabilir de ince çizikte sırıtacağını zannetmiyorum. En azından çok ufak bi çiziğe denersin, olursa hepsine yaparsın..
|
| | |
| | #27 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 02-01-2005 Yaş: 27
yaaa canım arkadaşım ellerine saylık bende plaka boyuyorum ama biraz meslek haline geldi kendimize birkaçkez boyadık sonra istekler çıkınca para karşılığında yapmya başladık yani biraz zahmetli ama zevkş tartışılmaz tekrar ellerine sağlık gğzelolmuş ve oluyor bir de kalınlaştırmaya trafik pek karışmıyor duyrulur nerden biliyorsun diye sorarsanız bizzat polisler geliyordu paylaiım için teşekkür
|
| | |
| | #28 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 05-12-2004 Yaş: 26
| Re: Plaka boyama Alıntı:
işte o boyadan bulmak lazım, ama nerden nasıl bulunur acaba
__________________ Motorola, telefonumu "7 AY" sonra ve EKSİK teslim etti Motorola ALMAYIN | |
| | |
| | #29 |
| »«»«๔๏๔๏»«»« | Re: Plaka boyama
Güzel olmuş ![]() Teşekkürler. |
| | |
| | #30 |
| 06 ZBC 78 | Re: Plaka boyama
arkadaşlar reklamcıda plaka yaptırmayı düşünüyorum da, şu mühür meselesi kafama takılıyor. yani polislerinki gibi beyaz plastik üstüne serigraf baskı. orj. plakayı bagajda saklasam da polisler durdurunca göstersem olur mu? ne denli karışıyor polis bu işe bileniniz var mı?
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|