"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| araphasan Kayıt Tarihi: 08-05-2005 Yaş: 31
| Re: Plaka boyama
bencede çok güzel olmuş eline sağlık.
|
| | |
| | #12 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
Teşekkürler |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Kndi modfymi kndim yparım | Re: Plaka boyama
Keşke biraz daha kalın yapsaydın.Ve cam kalemi yerine Sprey boya ile boyasaydın. Ama yinede eline sağlık.Önemli olan senin yapman. |
| | |
| | #14 |
Kabarık yer okadardı, oraların dışına taşarsa güzel olmaz bence. Spreyi ilk defa duydum, saol.
|
| | |
| | #15 |
| Fire Fighter Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 29 Otomobil: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
harflerin ve rakamların düz kısımlarını boyarken kağıt bant kullanarak sabitleyebilirsiniz...en azından eliniz titrerse falan çizgisi bozulmamış olur..
|
| | |
| | #16 |
Arkadaşın plakaya kağıt bant yapıştırdık da sökemedik, tinerle çıkarmayı denerken de plakası rezil oldu Oyuzden plaka ve kağıt bant kullanmam asla |
| | |
| | #17 |
| nuriQocca | Re: Plaka boyama
eLine sağLık cam kaLemini düşündüm ama ne kadr sağLıkLı oLur biLmediğimden yapmadım.. APP bastırcaktım anLatamamş arkadş normaL karakterLi pLaka basmışLar.. ben kompLe siLip 'aLman pLaka karakterLeri gibi yapmayı düşünüyorum.. meseLa '0' rakamının köşesi kesik fLn.. grafik okuduğuma sevindim iLk defa yapacam sonuçLarı payLaşırım..
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. |
| | |
| | #18 | |
| Fire Fighter Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 29 Otomobil: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
| Re: Plaka boyama Alıntı:
elle de çok zor olur ya hizayı bozmadan yavaş yavaş çizgileri çekmek.. | |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
Ben yaptım işte, 3 saat fln sürdü toplam. Elimde iyidir, oyuzden hiç sorun olmadı |
| | |
| | #20 | |
| Re: Plaka boyama Alıntı:
peki sizlerin plakasının üzerindeki jelatin gibi katmanın soyulduğu oldu mu hiç?benim ön plakamın üzeri soyulmaya başladı zar varmış gibi sanki..ilginç | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|