Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Kendi Modifiyeni Kendin Yap

Bölüm Notları

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 22-04-2008, 13:19   #401
Junior Member

cabriolet nerde bastrdn bnada lazım da???

marcobelineli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-04-2008, 13:29   #402
//(*-*)\\

F€RH@_T5 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Köpekbalığıkarayaçıktı..
cabriolet de benim arkadaşımda bastırdı..yapılmıyor artık o plakanın çift mühürlüsü anca tek olur.

F€RH@_T5 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Reklam
Eski 22-04-2008, 13:53   #403
Junior Member

ferhat bana tekde olur ya sen yapabılıomusunz acaba?

marcobelineli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-04-2008, 15:19   #404
//(*-*)\\

F€RH@_T5 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Köpekbalığıkarayaçıktı..
artık hiçbir şekilde plaka basımı yapmıyormuş benim arkadaş..

başka yerlerden bastırabilirsin diğer konuda verdiğim linklerden filan..

F€RH@_T5 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-04-2008, 16:28   #405
Senior Member

Otomobil: ------
bizim arabada arsel plakalığı var çokta karizma duruyo

garage_34 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-04-2008, 21:09   #406
nuriQocca

cookies - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: civic'98 HB
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi cabriolet Mesajı Göster
app budur kenarsız ve çift mühürlü

banada banada banada

Eski 22-11-2008, 18:33   #407
Junior Member

Otomobil: ŞAHİN
Ben de bu konuyla ilgili şunları yaptım..
Plakamın yazı karakterlerini değiştirmek istedim, onun için de siyah yerleri çıkartmaya çalıştım, ne yaptıysam olmadı çıkmadı, kazımaya kaltım altındaki fosforlu beyaz da çıktı bu sefer, ben de trafik müdürlüğüne gittim, orda polis memuruna yeni plaka çıkartmak istediğimi söyledim o da bana plakalarımın ne olduğunu sordu, ben de biri düştü birine de tampona araba çarptı yamuldu kırıldı gibi bi yalan uydurdum, o da tamam dedi git şoförler odasından dilekçe al plakalarını da bastır getir bana dedi, aynı dediklerini yaptım fakat plakaların kabartmalarını bastırdıktan sonra harflerin siyahlarını boyattırmadım, yani elimde boyasız temiz beyaz halde plakalarım oldu, son iş trafiğe kaldı çünkü boyasız plakalar için polis memuru neden boyatmadım diye maraz çıkarabilirdi, ki aynen dedi de ben de yeşile boyamıcaz ya siyaha boyatçaz dedim, neyse öyleydi böyleydi derken ben neticede polise gerekli mühürü de vurdurttum
Bunları neden anlattım; şundan!
Eğer elimdeki plaka beyaz, yani siyah boyaları olmazsa plaka üzerinde istediğim yazı karakterini kullanabilirdim! Ve kullandım da önce bilgisayardan word'den beğendiğim bi yazı karakteri seçtim, sonra font büyüklüğünü plaka font büyüklüğünde ayarlayıp yazıcıdan çıkarttım, daha sonra reklamcıdan siyah yapıştırma kağıtları aldım, word'den çıkarttığım karakterleri siyah kağıdın üzerine koyup dikkatlice çizdim ve siyah harflerimi ve rakamlarımı keserek ortaya çıkartmış oldum sonra da bu harfleri yine çok dikkatli ve biraz uğraştan sonra temiz beyaz palakamın üstüne yapıştırdım
Aşağıda plakamın ilk hali ve yeni halleri, buyrun sonuç budur..
Bu eskisi

Bu da yenisi

Bu işin şöyle güzel bi tarafı var, eğer bu yapıştırmalar çıkar veya bozulursa aynısı tekrar yapıp yapıştırabilirsiniz. Başka güzel yanı da, ilerde yazı karakterinizi değiştirmek isterseniz aynı yöntemlerle yeni karakterler yapıp eskileri söküp yerine yenisini yapıştırabilirsiniz.

Umarım ben de bu kadar hit almış bi konuya ve bu konuyla ilgilenen arkadaşlara yardımcı olabilmişimdir..

-----------------------------------------------------------------------------------------

Bir başka versiyonunu daha yaptım mesela, nasıl olmuş??

Mesajı son düzenleyen ribella : 01-12-2008 - 14:51
ribella Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-11-2008, 18:35   #408
Eşşek Ne Anlar Hoşaftan.

@ribella

Altakı kabartmalardan ötürü çok kötü.

Eski 22-11-2008, 18:53   #409
Kafam bozuk...

eamon87 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Matrixxx
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi ribella Mesajı Göster
Ben de bu konuyla ilgili şunları yaptım..
Plakamın yazı karakterlerini değiştirmek istedim, onun için de siyah yerleri çıkartmaya çalıştım, ne yaptıysam olmadı çıkmadı, kazımaya kaltım altındaki fosforlu beyaz da çıktı bu sefer, ben de trafik müdürlüğüne gittim, orda polis memuruna yeni plaka çıkartmak istediğimi söyledim o da bana plakalarımın ne olduğunu sordu, ben de biri düştü birine de tampona araba çarptı yamuldu kırıldı gibi bi yalan uydurdum, o da tamam dedi git şoförler odasından dilekçe al plakalarını da bastır getir bana dedi, aynı dediklerini yaptım fakat plakaların kabartmalarını bastırdıktan sonra harflerin siyahlarını boyattırmadım, yani elimde boyasız temiz beyaz halde plakalarım oldu, son iş trafiğe kaldı çünkü boyasız plakalar için polis memuru neden boyatmadım diye maraz çıkarabilirdi, ki aynen dedi de ben de yeşile boyamıcaz ya siyaha boyatçaz dedim, neyse öyleydi böyleydi derken ben neticede polise gerekli mühürü de vurdurttum
Bunları neden anlattım; şundan!
Eğer elimdeki plaka beyaz, yani siyah boyaları olmazsa plaka üzerinde istediğim yazı karakterini kullanabilirdim! Ve kullandım da önce bilgisayardan word'den beğendiğim bi yazı karakteri seçtim, sonra font büyüklüğünü plaka font büyüklüğünde ayarlayıp yazıcıdan çıkarttım, daha sonra reklamcıdan siyah yapıştırma kağıtları aldım, word'den çıkarttığım karakterleri siyah kağıdın üzerine koyup dikkatlice çizdim ve siyah harflerimi ve rakamlarımı keserek ortaya çıkartmış oldum sonra da bu harfleri yine çok dikkatli ve biraz uğraştan sonra temiz beyaz palakamın üstüne yapıştırdım
Aşağıda plakamın ilk hali ve yeni halleri, buyrun sonuç budur..
Bu eskisi

Bu da yenisi

Bu işin şöyle güzel bi tarafı var, eğer bu yapıştırmalar çıkar veya bozulursa aynısı tekrar yapıp yapıştırabilirsiniz. Başka güzel yanı da, ilerde yazı karakterinizi değiştirmek isterseniz aynı yöntemlerle yeni karakterler yapıp eskileri söküp yerine yenisini yapıştırabilirsiniz.

Umarım ben de bu kadar hit almış bi konuya ve bu konuyla ilgilenen arkadaşlara yardımcı olabilmişimdir..

arkaadasım sen gönenlımısın?

Eski 23-11-2008, 00:25   #410
Senior GM

komutanbaba - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Citroen Berlingo
Ben yazıları filan sildirip öle yazı yaptırmadım ancak topic sahibi arkadaşın dediği gibi tinerle sildim kenar siyah boyalarını çok güzel durdu.Plakalıklarıda çıkardım ancak arkadaki duruyor.Şimdi bizim olay baya karışıktı kısaca anlatıyım.Ön taraftaki plakalık kırıldı baya bir zaman önce bizde taktırmadık plakadaki deliklerde tam uyuyordu vidaladık geçtik.Arka plakada hiç bir hasar yoktu çokta temizdi.Zaten tinerle boyayı çıkarırkende en çok ön plaka uğraştırdı.Bende dedim yaptık madem tam yapalım.Arka plakayı öne taktım.Ön plakada baya hasarlıydı onuda aldım arkaya plakalık olan yere taktım.Birde kalın asetat kalemi ile taşırmadan harfleri filan kalınlaştırdım gayette güzel oldu yakında bi fotosunu çekip koyarım.

komutanbaba Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları