"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| ... Kayıt Tarihi: 25-10-2005 Yaş: 24
| :::::plaka:::::
malum artık kimse plaka altlıklarıyla,cevresi siyah plakalarla gezmek istemiyor...bunun icin fransız plaka bastırmak cok estetik bi cozum ama bildigimiz gibi cezası war..en mantıklı yol plakayı sokup altlıgını cıkarıp cevresindeki siyah boyayıda tinerle cıkartmak ama eger plaka eskiyse (2-3 yıllık) o boyayı cıkarmak tam bir iskence.bende gecen gun bunla ugrastım aksesuarcı altlıkları cıkardı ama boyasını sokemedi oldugu gibi taktı cok kotu oldu tabi.bende evde ugrastım once bezle denedim gercekten inanılmaz yavas cıkıo tinerden kafam gusel oldu hatta sonra bulasık teliyle denedim 10 dkda fln 2 plakayıda bitirdim hepinize tavsiye ederim catır catır cıkartıyo.ama dikkat edin fazla bastırırsanız beyaz boyayıda sokuyo eger arabanız kendi ustunuze deilse gidip trafikten yeni plaka bastırmanızda cok zor olur yada plakanın kenarlarını beyaz bantlada kapatabilirsiniz ama o da yıkamada cıkıo..en iisi bulasık teli ve tiner(selulozik) bende siyah rotus boyasıda vardı yıpranan yerlerin uzerinden gectim fena olmadı... |
| | |
| | #2 |
| gereksiz üye:) | Re: :::::plaka:::::
Plaka altlığını sökmemeyi tercih ederim |
| | |
| | #3 |
| Bansızz Üye.. Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 22
| Re: :::::plaka:::::
ya uraşmayaın bunlarla tanıdık bi muameleciden app plakanızı sipariş verin 70 milyona kenarlarınıda sentetik tinerle çıkartıp takın.sora azıcık silikon azıcık çift taraflı bantla işi bitirin.plakada ne kadar şık olunabiliyosa olun işte..
|
| | |
| | #4 |
| bağa bişi olmazz | Re: :::::plaka:::::
ben kenarlarını kestirdim..bu fransız plaka ne oluyo ilk kez duyuyorum.
|
| | |
| | #5 | |
| .. Kayıt Tarihi: 17-12-2004 Yaş: 26
| Re: :::::plaka::::: Alıntı:
muhahaha olmuyoz kardeşim zorlamı yawww ![]() ![]() ![]() bu arada fransız plaka olayını bende ilk defa duyuyorumm?? | |
| | |
| | #6 | |
| Bansızz Üye.. Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 22
![]() sen anca cihazı yere yapıştır film plaka yapma ![]() yazın alamazsan ci lerden kaçırcam arabanı modlayıp geri koyacam Mesajı son düzenleyen Badboy® : 03-02-2006 - 23:28 | |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| No MaXaS.!! | Re: :::::plaka:::::
cidden ya app tamamda fransız ne oluyoo ayrıca arkadaşlar app isteyen varsa 70 milyona yapıyorlar. tek damgası var. ama eski plakalarıda bagajda tutman gerekiyo. polis çevirirse felan aksilik olunca çıkarır gösterirsin eski plakanı. ama en iyisi arkadaşımızında dediği gibi etrafını tinerle çıkarmak. tabi plaka yazıların yamuk olmayacak. bende uğraşmıştım. benim plaka 34 AN 8590 arkadaşa verdim plakanın tekini çıkarsın diye yandaki siyahlıkları bi baktım N harfi yok. araba polis arabası gibi tek parça A sonra götürdüm tekrar N harfi bastırttım beşiktaşda |
| | |
| | #8 | |
| .. Kayıt Tarihi: 17-12-2004 Yaş: 26
merak etme alcam bi 3.16 ci ![]() alınca app si senden... | |
| | |
| | #9 |
| gereksiz üye:) | Re: :::::plaka:::::
Ya app plakasının ne özelliği var
|
| | |
| | #10 |