"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Malatya Oto Drag Dernegi | Performansta devrim...
arkadaslar malatyada kankim salih usta turkish nos sistemini gerceklestirdi ve tuplu araclarınızı isterseniz kendi gelistirdigi sistem ile aynı anda hem tup hemde benzin ile calıstırabiliyor ve araclar aynen nos sistemli gibi gidiyor.
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Justin Timberland Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 25
| Re: Performansta devrim...
bi depo metanolle 3 ü birada nescafe olur hehedetaylar yokmu yaw sonuc neymiş? |
| | |
| | #3 |
| POKERAY | Re: Performansta devrim...
olmaz ki abi benim şahinin beyni bi ara bozulmuştu silindirlere aynı anda hem gaz hemde benzin gidiyordu araba çok sarsıntılı çalışıyordu.çünkü gazın yanması farklıdır benziinin yanması farkklıdır
__________________ FORUMUN İMAMI |
| | |
| | #4 | |
| Malatya Oto Drag Dernegi | Re: Performansta devrim... Alıntı:
vallahi eraycım gozlerimle gordum araba nerdeyse ucuyor hic sarsılmıyor veya teklemiyor. nasıl yaptıgıda bir sır.
__________________ | |
| | |
| | #5 |
| POKERAY | Re: Performansta devrim...
yola çıktım abi geliyorum malatyaya
__________________ FORUMUN İMAMI |
| | |
| | #6 |
| Malatya Oto Drag Dernegi | Re: Performansta devrim...
gel eray gel gezdiririm seni malatya ve elazıgda. hem sistemide yaptırır deneriz
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Justin Timberland Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 25
nasıl yaptı bilemicem ama lpg li 500 hp s2000 falan duymuştum eger o tip bişiler yaptıysa motorda aşırı aşınma yaptıgınıda duymuştum |
| | |
| | #8 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Re: Performansta devrim... entesan işler bu işler
__________________ Mınaaaa |
| | |
| | #9 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
ben sır işlerden hoşlanmam, açıklasın emin olalım. olmaz diye birşey yok, geliştirilecek şeyler sonsuz ama bilimsel bir açıklama lazım. aklıma yatsın ilk müşterisi benim.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #10 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|