"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
| Pathfinder Tampon Procesi
Arabamın ön tamponundan memnun değilim, boyadan çktıktan sonra zaten güzel takamamışlardı, birde yan sanayi olan karlık kısmı iyice yayıldı sıcakta. ARB marka avustralya menşeili tamponlar var ancak buradaki satıcısı müthiş ilgili, fiyat istedim dönmediler. Bende kopyasını yapmazsam... Neyse, avustralyadan adamların gönderdiği katalogdan gerekse gözüme göre bir tasarım yaktım, google sketch denen bir programı kullandım. Bu ikinci tasarım geliştireceğim yerler ve değişecek ölçüler var ama temel olarak açılar ve orantılar bunun gibi. Fİkirleri alalım.. Malzeme 2 mm 3 mm 4 mm metal levha olacak. Şaseye şimdiki tamponun takıldığı yerlerden takılacak. Tamponun geriye katlanan sağ ve sol ön kısımlarnda sis farı yer alacak, plastik yuvarı oaln türde bir sis farı arayışındayım. Aklıma gelenler bir önceki Clio sis farları, Transit Connec sisleri starex sisleri yada H100 kamyonet yuvarlak sisleri...
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #2 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
| Re: Pathfinder Tampon Procesi
hayırlı olsun gözeeel porocee saçtan tamponu cilloop gibim yaparlar hemde çokta güsel olur ama sis farlarını o tamponun üstüne pnajurun önüne takarsan daha güsel olur gibi geldi bana 2 adet off road sarı sis farı veya beyaz. birde şu ARB nin orjinal tamponunun resmini eklermisin tam bi görsek nedir ne değildir edit : kendin pişir kendin ye ![]() sanırım istediğin tampon bu kardeş ![]() ama benim fikrim bu tamponun daha çok yakışacağı ama üstteki tamponun sis farı ve sinyallerin olduğu kısımla birlikte yani sadece üste çıkan kısmın farlarıda kapsaması ![]() bi edit daha : tampon budur işte yukarıdakileri boşwer bence ![]()
__________________ Mesajı son düzenleyen berlingo : 16-08-2007 - 20:51 |
| | |
| | #3 |
plastik yuvalı sis farları honda civic 2001 ve üzeri için olan fiyatı 85 lira ![]() sis farı ve sinyal aynı çerçevenin içinde olacak dersen golf 4 sis farı , sis farından sonra geriye kalan plastik kısımı kesip içine bi sinyalde oturtabilirsin fiyat 100 lira
__________________ |
| | |
| | #4 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
bende gördüm bunları ama at ve sinek ilişkisi olru diye pek üsütünde durmadım. Clio sis farı resmi olan varmı? hani şu makyajsız eski modeldekilerden? range rover içinde güzel tamponları var arb nin...
| | |
| | #5 |
| delay Kayıt Tarihi: 17-01-2006
Arb tamponları çok güzelmiş , Kolay gelsin KLL ...
__________________ sunday bloody sunday |
| | |
| | #6 |
teşekkür ederim. adamların malzemesi çok iyi ama distribütörü beni takmadı..kime satacaksa artık o tamponları... eminim elinde tek örneği bile yoktur. yapıp üsütne arb stickeri yapıştırmazsam ne olayım .
| | |
| Reklam |
| | #7 |
haydi sinyal farı ve sis farı örnekleri fikri olan? birde man fortuna otobüslerin sis farlı sinyal grupları var görmüşsünüzdür. kenarı hafifçe içe dönük. o malzmedende olabilir. yada mercedes otobüslerin sis farları ve iveco yada isuzu midibüs sinyallerinden olabilir yanyana.
| | |
| | #8 |
o tampon üzerindeki sis farı ve sinyali tutan plastik kısım çok basit bi malzeme polyestercide yaptır derim ben hem fazla para wermemiş olursun hemde tasarımı sana ait daha güzel bi model olur hiç arama bence polyestericeye ver 2 günde yapsın
__________________ |
| | |
| | #9 |
hazır birşeyler bulsam daha kolay oalcak aslında.. bakalım önce tmapon tasarımı sonra aksesuarlar.
| | |
| | #10 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
bence direk al hellanın falan sis farlarından oturt tampona |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|