Bu bölüm, kendi yaptığınız ve sonuç alınmış işlemlerin detaylı resimleriyle birlikte anlatımı için açılmıştır. Bu bölüme açılan konular yönetici onayından sonra gösterime girmektedir. 'Nasıl yaparım?' tarzındaki sorular ve tamamlanmamış işlemler için lütfen 'Projem' bölümünü kullanınız.
bi arkadaşımın arabasında var. egsozda çok küçük bir delik. bir ses bu kadar güzel çıkabilir. istediğin kadar susturucu takın alamazsınız o sesi. insanın işini eritiyor ve asla rahatsız etmiyor.
arkadaşlar bu olay yakıta da yansır...aracın havayı sıkıştırması lazım ki arkadan da qüç alabilsin eğer hava sıkışması az olur araç daha çok hava için daha fazla yakıt yakacaktır...ben 10 lira ya son susturucu aldım canawar qibi... km de 50 kuruş vermekten iyidir ! ayrıca çok ses istiosanız qerekli yerde sökün hava filtresini havanızı attıktan sonra takın
__________________ Apaçilik bir Ayrıcalıktır ; Makas atmak ve el freni çekmek Apaçiliğin 1. Şartlarıdır
walla sanayiden almıcan ben sordum 15 dedi baktım sadece qörüntü abart fln diil heryerde bulursun içinde böle delikler var çok ii ses werio qerçi benimki motorun sesinden duyulmuyo
__________________ Apaçilik bir Ayrıcalıktır ; Makas atmak ve el freni çekmek Apaçiliğin 1. Şartlarıdır