"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| MuRaT Kayıt Tarihi: 01-05-2004 |
Guzel olmus |
| | |
| | #12 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 12-02-2007 |
Gerçekten çok güzel olmuş bendede müziğin ritmine göre yanan istediğindede tamamen açabildiğin mavi ledler var ön koltukların hizzasında tavana yaptım..sen bu ledleri nerden buldun?
|
| | |
| | #13 |
| Kndi modfymi kndim yparım |
Tebrikler abi sende iş var aynı benim gibisin herşeyim farklı olsun ama ucuz yoldab olsun diyorsun. Bende aynı işlemi ufak neonlar var mavi ondan yaptım süper oldu.bide arabanın göstergeleride mavi
__________________ İİyiki modifiye varrr. 0536 833 81 81 |
| | |
| | #14 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 04-07-2005 |
Çok güzel olmuş, hazır elini atmışken dikiz aynasının altına da yerleştirirebilirmisin, şu vites bölgesine yukardan vuran ışık oluyo ya hani |
| | |
| | #15 | |
| Member Kayıt Tarihi: 09-03-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: CoolCat | Alıntı:
| |
| | |
| | #16 |
Gece görüntüsü çok güzel oluyor, bence elin değmişken yap ![]() Keşke gelmişken görseydim Coolcat'i... Neyse yakın zamanda araba almak için gelicem zaten... |
| | |
| | #17 |
| 16 RS 611 Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB |
eline sağlık
__________________ ÖSS ye çalışmam lazım |
| | |
| | #18 | |
| Member Kayıt Tarihi: 09-03-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: CoolCat | Alıntı:
ya aklımda wardı aslında ledlerimi göstermek istiodum.. bi daakine söz ![]() şu dikizden dik inme ledini de yapim ben sarı mı olsun kırmızı mı? | |
| | |
| | #19 |
sarı kırmızı olsun ![]() Sanırım amber rengiydi gösterge rengi, aynı renk yap bence |
| | |
| | #20 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004 |
eline sağlık. ahmet. bir haftasonu yapıyoruz fiesta'ya |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|