"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Member Kayıt Tarihi: 09-03-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: CoolCat |
aracın içindeki aydınlatmayı biras daa güselleştirmek için aklıma bi kaç fikir geldi ve uygulaması da oldukça hızlı ve basit oldu.. öncelikle artık heryerde satılan şerit ledlerden alıyoruz.. sonra aracın altında bu ledleri yapıştıracaımız uygun bir yer buluyoruz.. bu şeritlerin arkasında yapışkan olduu için uygulaması çok kolay.. sonra bu ledleri aracın kapıları açıldıında yanması için tepe lambasına giden kabloları yakalayıp paralel bağlantı yapmak gerekiyor.. kabloları düzgün bir şekilde bağlayıp kontrolü yaptıktan sonra çok şık bir görüntü elde ediyoruz.. ledler 12V tur ve her 3ledde bir kesim noktaları var yani istediğiniz uzunlukta cart diye kesebiliyoruz.. direnç derdi flnda yok veriosunuz voltajı şak diye yanıyo.. |
| | |
| | #2 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23 |
Güzel... elektriğ nerden aldınız ? kapılar açıldığı zaman yanıp kapandığında sönüyormu yoksa direk anaharla isteğe mi bağlı ?
__________________ |
| | |
| | #3 |
| s 320 cdi 4M L Kayıt Tarihi: 04-02-2008 Şehir: Akçadağ Otomobil: 20O6 hdi, kornet |
led işine iyi girdin yakında bi mühendis olup çıkarsın |
| | |
| | #4 | |
| F0RUM ÖZEL SORUNLUSU | Alıntı:
birde tavanda anahtar olduğu için istediği zaman da yakabilir.
__________________ Aptalca Hayaller Peşinde Koşmayan Bir Kalp Gösterin, Ben De Size Mutlu Bir İnsan Göstereyim. | |
| | |
| | #5 |
| (OO==[][]==OO) Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30 |
bence ışıkların rengi kötü olmuş beyaz yada turuncu olsa daha iyi olurmuş kırmızı çok pavyonumsu olmuş |
| | |
| | #6 |
| Crazy LIPs ... |
bi qün yakıcan arabayı sen allah korusun renk seçimi daha farklı olabilirdi ama yinede qörüntü muhteşem eline sağlık
__________________ http://img526.imageshack.us/img526/8523/spa0603fh3.jpg |
| | |
| | #8 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder |
bencede renk sarı olsa daha hoş olur ama gayet başarılı bir uygulama. ben olsam o şeritlerin beyaz olanlarında alıp kapıların altına takardım. kapıyı açınca yeri aydınlatırdı.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #9 |
| Member Kayıt Tarihi: 09-03-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: CoolCat |
saolun beyler=)) renk meselesine girmicem çünkü zevk meselesi bu yüsden bu yorumların bi manası yok ![]() açıkçası bende sarı yada turunuc yapim dedim ama bu tarz ledlerin sarısını yada turuncusu yoktu sorduğum yerlerde bende kırmızı denedim ve inanılmaz güzel oldu.. fotoğrafta mutlaka eksik bişiler olduu için tam havayı alamadım bi türlü çünkü çok çok daa şık duruyo yani sarısını veya mavisini alıp yaparsanız da aynı şey olacaktır çünkü önemli olan uygulamanın yeri.. bende önce kapıya monte etmeyi düşündüm ama aydınlattığı yerin bir manası yoktu ve uygulaması çok çok daa zordu çünkü üstüne su geçirmemesi için vernik sprey fln sıkılması gerekiodu.. soradan aklıma bu geldi ve çok çok şık oldu herkese tavsiye ederim.. pavyon gibi oldu diyenlere şunu söliim bu ışıklar araç içi aydınlatmaya bağlı ve kapılar açıldığı zmn yanıp ve kapılar kapandığı zmn yawaşça sönüyo.. gerçi bazen sürekli yakmak istiyorum ama neyse=))) |
| | |
| | #10 |
| mutluluklar komada... |
mükemmel olmuş |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|