www.modifiyem.com | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 04-02-2007 Şehir: izmir Otomobil: 206
| |
| | |
| | #10 |
| tutkut●per Kayıt Tarihi: 06-09-2004 Şehir: istanbul Yaş: 26 Otomobil: mondeo
| |
| | |
| Reklam |
| | #11 |
| Senior Member | Re: fiber yapmak ?
bu kadarda detaya gerek yok bence modifiye sektörü ekmek yiyemez hale gelecek yakında...
|
| | |
| | #12 |
| Şu VeLeDe BaK | |
| | |
| | #13 | |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 07-11-2005 Yaş: 25
| Re: fiber yapmak ? Alıntı:
Bence bir sorun yok... 3 ün 5 in hesabıyla ekmek peşinde koşacaklarsa koşmasınlar ![]() Modifiye ye ekmek kapısı olarak bakmak zaten ap ayrı bir konu
__________________ | |
| | |
| | #14 |
| gurbetci member | Re: fiber yapmak ?
ben soyle bi aciklama getireyim. once yapmak istedigin sekli cita, mdf hatta sert kopukten bile yapabilirsin, sonra uzerini soylediginiz bezi gerin yok bulamazsaniz pencerelere taktigimiz sineklik fileside olur. onun ezerinede arkadasin dedigi gibi fiber sivisini dok. bu sivinin adi polyester. fiber denen sey aslinda firerglass'tir, yani turkcesi cam elyaf. cam elyafi turkiyede nerden buursunuz bilmiyorum, istanbulda karakoye falan bakin, nalburlara sorun, hatta balikcilara sorun onlar teknelerini tamir ederken kullanirlar ve nerede bulundugunu bilirler.. cam elyafida iskeletin ezerine koyduktan sonra tekrar polyesteri boya fircasi yardimiyla uzerine dokun we iyice yedirin. dikkat edin hava kabarcigi kalmasin. ondan sonrada uzerine pasta cila cekip zimparala babam zimparala. once 120 numara z.kagidi kullanilabilir. (isi cabuk halletmek icin) ama sonradan spreyle astar atip 500 islak zimparasiyla jordan'in dotu kadar puruzsuz olana dek zimparalayin. boyamaya hazirdir.
|
| | |
| | #15 |
| Çukulatalı Kadayıf Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
| Re: fiber yapmak ?
valla bu işi hakkıyla yapan ustalar varken bi elde fiberglass bi elde kalıp uğraşmaya hiç gerek duymuyorum.neyse veririm 50-100 hiçç olmassa içime siner yapılan iş. hem adamlarda ekmek yesin yoksa herkes yapar evinde fiber ama gerek duymuyorum. ama hobidir zevktir yapıcam illa dersende bence bu işi yapanın yanında şöle 1 ay kadar takılıp öğrenmek lazım yoksa hem böle kek yaparmışcasına bu iş olmaz hemde yapılan kek ne kabarık olur ne şekerli boşa gider onca emek. o yüzden 50-100 den kaçmamak lazım yoksada biriktirmek lazım sonra yaptırmak lazım. yani işin kısası burdan yazılanlarla bi cacık olmaz iki tahta alıp birbirine çakmıyosunki koskaca kalıp yapıp üzerine fiberglassın karışımını yapıp bide fiber yapmak var çoook zor kardeşim
__________________ Mesajı son düzenleyen RedSun : 21-10-2007 - 03:49 |
| | |
| Reklam |
| | #16 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 05-05-2005
| Re: fiber yapmak ?
inanç dedigin cok dogru fakat 50-100 lıra olsa keskede herkes yaptırsa adamlar bır tek on tampon yapmak ıcın 700 lıra ıstıyen modifiye dukkanı mevcut |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| fiber, yapmak |
| Konu Seçenekleri | |
| |