"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #71 |
| silence woofer Kayıt Tarihi: 11-05-2007 Yaş: 22 Otomobil: E21 |
arkdaşlar ben denedim kendi aracıma yaptım çalışıyor.
__________________ |l|ll| |
| | |
| | #72 |
| radiodecoder Kayıt Tarihi: 19-05-2004 Şehir: MALATYA Yaş: 34 Otomobil: Honda CRX Gen-2 / Fiat Siena 1.4 EL |
araban ne marka ne model?
__________________ iNTERKOM |
| | |
| | #73 |
| silence woofer Kayıt Tarihi: 11-05-2007 Yaş: 22 Otomobil: E21 | Video - FOREVER BMW e21 - Akilli.Tv - Türkiyenin ilk ve tek interaktif video paylaşım sitesi arabam: 1980 model 316 e21 karbüratörlü.
__________________ |l|ll| |
| | |
| | #74 | |
| The Firestarter Kayıt Tarihi: 23-03-2008 | Alıntı:
ben de yapıcam da arabayı yakarım diye korkuyorum | |
| | |
| | #75 |
| rana verne Kayıt Tarihi: 26-12-2004 Yaş: 21 |
silecek motorunun üzerine platin entegre ediliyor. buda bujinin ateşlemesini sağlıyor bobinin şalışma prensibinden kaynaklanan ekstra bir parça bobine elektrik geliyor ve depolanıyor elektriği kestiğiniz anda buji ateşler. silecek motoruda. bunu otamatik yapmasını sağlıyor
__________________ egsoz alev kiti ile ilgili tüm sorularınızı pm atabilirsiniz... |
| | |
| | #76 |
| Iceman |
ellerine sağlık arkadaşım konuyu guzel anlatmışsın.ama ben şu rölenin bobin uçlarından birine mi bobine çekicez yoksa açık kontak ucunumu bobine bobindende bujiye çekicez orda bi kafam karıştı açıklarsan sevinirim
|
| | |
| | #77 |
| Iceman |
arkadaşım dediğin her bişeyi yaptım fakat butona anında basıp çektiğim zaman bile stop ediyor yani bu sistem çalışmıyor tam anlamıyla anlatırmısın
|
| | |
| | #78 |
| Asphalt Boy |
dostum acıklamalar icin sagol ama şöyle basit bir şema çizsen, ne güzel olacak ![]() Saygılar
__________________ http://foto.inbox.lv/albums/harcix/for_power/bmw_drift.gif |
| | |
| | #79 |
| rana verne Kayıt Tarihi: 26-12-2004 Yaş: 21 | hangi arabada yaptın bilmiyorum ama arabanın beyni motorun elektriğinin kesilmesinde hata veriyor ve motoru stop ediyor olabilir. 97 sonrası civiclerde bu sorunu veriyor.
__________________ egsoz alev kiti ile ilgili tüm sorularınızı pm atabilirsiniz... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|