"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 | |
| rana verne Kayıt Tarihi: 26-12-2004 Yaş: 21 | Re: egsoz alev kiti Alıntı:
o zaman bana pm atarak telefon numaramı veya msn adresimi alabilirsiniz
__________________ egsoz alev kiti ile ilgili tüm sorularınızı pm atabilirsiniz... | |
| | |
| | #12 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23 | Re: egsoz alev kiti
evet böylesi daha güzel... ![]() paylaşımınız için teşekkürler.
__________________ |
| | |
| | #13 |
| METON Kayıt Tarihi: 14-06-2005 Yaş: 21 | Re: egsoz alev kiti
Diesel kompressor, fikir hakkında yorum yapmamışsın. Bizim vectralara olur mu bu sistem ne dersin
__________________ . SERKEŞ ÖVEÇ |
| | |
| | #14 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23 | Re: egsoz alev kiti
Paşam bizde DIS ateşleme var olmaz.. uğraşırım dersen de zor işler.. bu en iyi eski karbüratörlü araçlara gider..
__________________ |
| | |
| | #15 |
| Senior Member | Re: egsoz alev kiti
orjinal araca olmazmı yani orjinal susturucu ve katalizörlü haliyle ? bunların kitleri ne kadara satılıyor ve dediğim gbi oynamadan takılıyormu?
|
| | |
| | #16 |
| rana verne Kayıt Tarihi: 26-12-2004 Yaş: 21 | Re: egsoz alev kiti
1- arabayla oynamadan takılmaz 2- siz satın almayın diye buraya yazdık ama illa satın alıcam diyosan bana özel mesaj atabilirsin
__________________ egsoz alev kiti ile ilgili tüm sorularınızı pm atabilirsiniz... |
| | |
| | #17 | |
| rana verne Kayıt Tarihi: 26-12-2004 Yaş: 21 | Re: egsoz alev kiti Alıntı:
yarım saatlik işi var http://www.modifiyem.com/forum/showthread.php?t=61074 bu arabaya ben taktım alev kitini. 2. sayfada videolarıda var
__________________ egsoz alev kiti ile ilgili tüm sorularınızı pm atabilirsiniz... Mesajı son düzenleyen altugyenice : 31-10-2007 - 16:06. | |
| | |
| | #18 |
| Senior Member | Re: egsoz alev kiti
yapılması gereken nedir ? oynama derken son susturucu değiştirmek şartmı onu kastetmiştim ,yani neler yapılacak araca ? düşünmeye basladım ciddi ciddi
|
| | |
| | #19 |
| 16 RS 611 Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB | Re: egsoz alev kiti
Soru 1. Dizellere olur mu bu? Soru 2. Dizel araçlarda yırtık bi egzos sesi veren marka biliyormusun?( Misal tubi style )
__________________ ÖSS ye çalışmam lazım |
| | |
| | #20 |
| naturally aspirated only | Re: egsoz alev kiti
ya olur alakası yok bu olayın dizelle aaa olmaz dizele pardon bu flame kit benzini egzsota veiyor sonrada buji ile kızılcım çakıyor yanıyor dizel kıvılcımla yanarsa olur kanımca |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|