"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-01-2008 |
Bende yapıcam passatıma . muratcantona@hotmail.com eklerseniz sevınırım . elınıze saglık
|
| | |
| | #22 |
| Senior Member |
valla her seferinde niyetleniyorum ama bu çalışma başlama sebebim olacak gibi. tebrikler...
|
| | |
| | #23 |
| Member Kayıt Tarihi: 09-03-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: CoolCat |
açıkçası bende başka bi arkadaşın daa basit bir çalışmasından gaza gelerek giriştim bu işe bende başkalarına gerekli gazı werdiysem ne mutlu bana.. bu işe girişcek arkadaşlara sözüm, bnm stopum olduysa her stop olur hiç merak etmeyin =)) pes etmek wazgeçmek yok =))) |
| | |
| | #24 |
| TURKISH MECH |
tebrik ediyorum super olmus orjinal stop goruntusu var baskalari yapiyo ama el yapimi gibi duruyo
|
| | |
| | #25 |
| sadece moskvttchli Kayıt Tarihi: 23-06-2005 Yaş: 22 |
valahi süper olmuş benim moskoyada yaparmısın
__________________ gri fırtına |
| | |
| | #26 |
| MakaSter ;) Kayıt Tarihi: 27-05-2005 Şehir: iZMr Yaş: 23 |
Muhteşemmm helall olsun |
| | |
| | #27 |
| 16 RS 611 Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB |
boyle calışmaları gormek gurur verırıcı tebrikler
__________________ ÖSS ye çalışmam lazım |
| | |
| | #28 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 21 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti |
vallahi tebrik ediyorum.... süper olmuş eline emeğine sağlık....
|
| | |
| | #29 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23 | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #30 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31 |
Yapılan çalışma,emek ve sabırdan dolayı tebrik ederim... Başarılı bir işçilik olmuş...Toplam maliyeti kaç lira oldu..? Nasıl test edebildin mi? Su alma buhu yapma veya vb sıkıntıları var mı? |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|