"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| The Firestarter Kayıt Tarihi: 24-03-2008 Şehir: ANKARA Otomobil: VW
| Artık kapı çıtalarınızı veya kapı kollarınızı boyatmaya gerek kalmayacak arkadaşlar
ewt arkadaşlar dediğim gibi artık çıtaları kolları söktürüp boyatmaya gerek kalmayacak hem söküldükten sonra ustaların yapıştırdığı çift taraflı bantlar orijinali gibi olmuyor açılma yapabiliyor ayrıca astar atılmadan boyanan çıtalar veya kapı kolları vs. plastik parçalar dökülme de yapabiliyor ama ben onları özenli bir şekilde folyo kaplayarak aracın gövde rengiyle aynı renge getiriyorum ayrıca ufak sürtünmelerde, aşınmalarda söküp yeniden yapabiliyorum ve istediğim zaman da orijinal olan siyah rengine dönebiliyorum bu akşam bu yöntemi golf4 e uyguladım daha önceleri de caddy ve passata yapmıştım siz de isterseniz şu şekilde çıtalarınızın rengini değiştirebilir ya da gövde rengi yapabilir siniz: not: arkadaşlar umarım bu konu daha önce açılmamıştır ilk fotoğraflar arabanın orijinal hali: ![]() ![]() ![]() Öncelikle aracımızın rengindeki folyomuzun metre veya cetver yardımıyla yapıştıracağımız yere göre ölçüsünü alıyoruz ardından maket bıçağı ile kesiyoruz ben sonradan oluşabilecek hatalar için hata payı bıraktım (0.5cm) size de öneririm ![]() Kıvrımlı yerlerde folyomuz kırışıklık kırılma yıpranma vs. yaparsa aldırış etmeyin elinizle düzeltebildiğiniz kadar düzeltin ![]() Bu da daha yakından çekilmiş hali ![]() Daha sonra arkadaşlar söylediğim kıvrım yerlerini bir çakmak yardımıyla yakarak eritiyoruz, unutmayın ki eriyen folyo esner ve siz onun üzerine bastırdıkça düzleşir yalnız ateşi 3 saniyeden fazla tutmayın 2 ya da 3 saniyede zaten düzleşiyor yoksa folyoyu yakarsınız ![]() gördüğünüz gibi eridikten sonra üzerinden elimizle bastırdığımızda bu hali alıyor: ![]() ![]() ![]() ![]() Mesajı son düzenleyen fozbas : 03-06-2008 - 23:08 |
| | |
| | #2 |
| Senior Member |
harika bişey eline sağlık ama işlemi tam olarak anlamadım açıklayabilir misin?
|
| | |
| | #3 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
biraz daha detay verırmısın
|
| | |
| | #4 |
| Senior Member |
Eline sağlık güzel iş ![]() Ben kullandığın bantı gövde rengi ile aynı renge nasıl getirdiğini anlayamadım?Renk renk satılan bantlar mı var ? Yoksa arabaya yapıştırmadan önce arabanın rengine mi boyuyosun ? |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
folyolarda bayağı renk seçeneği var arabanın boyasıyla tam uyumlu olmaz tabi ama yakın bi tonda olanını bulabilirsiniz |
| | |
| | #6 |
| Öss 2009 |
teşekkürler.. bende benzer bi konu açmıştım aynaları kaplamayı anlatmıştım... @+soner folyoyu boyamıyosun araç renginde folyo satınalıyosun |
| | |
| | #7 |
|
aynen arkadaşların dediği gibi renk renk satılıyor hangi rengi istersen alır yaparsın ama çok zahmetli bir iş ona göre ![]() ben de yarın aynaları kaplayıp buraya tarif edecektim onu yazmıyorum o zaman öbür gün de stopları karartacağım :-) |
| | |
| | #8 |
| Serhat 10 Kaplan Gücünde |
ısıtıp esnetme işini saç kurutma makinası ile yaparsanız daha sağlıklı bir sonuç alırsınız emeğe saygı
__________________ Kendinden Prensli Beyaz At Ormanda SERHAT 5 Serdar 10 Kaplan Gücünde
|
| | |
| | #9 |
| Forever MB Kayıt Tarihi: 04-02-2008 Şehir: slovakia-banska Otomobil: 20O6 hdi
|
gerçekten güzel olmuş bende boyatmayı düşünyüdoum 300 ytl istediler bu çok iyi oldu walla ![]() bide bu folyoları nerden temin edebilriz? |
| | |
| | #10 | |
| Alıntı:
folyoları reklamcılardan ya da reklam malzemesi satan yerlerden bulabilirsin zaten metresi de 4 - 5 YTL civarında falan | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|