"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| TURKISH MECH | toshiba a100 card okuyucusu
Arkadaslarim bilgisayarim toshiba a100 notebook da sd card slotu var, oraya kart takiyorum okumuyo. Kartimda n70 hafiza karti simdi diyeceksiniz ikisi farkli kart, telefonu alirken icinde ufak bi aparat geldi kartin arkasina takildimi sd car oluyo vede boyutlarini olcdum ayni. Netden arastirdim bulamadim, pc nin icinden bulamadim sizce sorun ne olabilir ?cevaplariniz icin simdiden tesekkurler. |
| | |
| | #2 |
| Alcatraz Her Yanda ... Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Şehir: İskenderun Otomobil: )
| Re: toshiba a100 card okuyucusu
Benım laptopda bazenlerı okumuyo
|
| | |
| | #4 |
| tanımlanamayan member | Re: toshiba a100 card okuyucusu
benimki hepsini okuyoooooooo ![]()
__________________ i be anladık |
| | |
| | #5 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Helal hepinize. SD - SDMini olmasının bir önemi yok. Dediğin gibi mini card'larla verilen converter'lar sayesinde bu sorun ortadan kalkıyor. Yani okuması lazım. Şunlar var.. Başka bir SD kart ile denemen. Başka bir MiniSD-SD dönüştürücü ile aynı kartı denemen vb olasılıklar. Sorun SD-Converter'da da olabilir. Bir de senin ekipmanı başka bir laptopta denemen. Laptop'un tum driver'ları kurulu mu? O da bir aygıt sonuçta, yazılımsal bir hata da olmuş olabilir. Son seçenekte reader'ın kaput olması. Garantisi varsa Toshiba'nın kafasına atarsın laptop'u. |
| | |
| | #6 |
| Alcatraz Her Yanda ... Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Şehir: İskenderun Otomobil: )
Ben Datronun kafasına attım wireLessle kart okuyucu çalışmıyo die adamLar aynı gün içierisinde gönderdiLer İskenderuna babm artık adamLarLa nasıl konuştuysa
|
| | |
| | #7 |
| tanımlanamayan member | Re: toshiba a100 card okuyucusu
muhahha ![]()
__________________ i be anladık |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|