"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Excalibur | Need For Speed Undergrount 2 CD1 İni İnternet üzerinde enrden bulabilirim?
Bi kaç yere sordum bulamadım oyunu bilenini zwarmı internetten indirsem 2 cdsi mevcut 1 cd problemli çalışmıyor yardımcı olursanız sewinirim 106 eklenio ya benzinim olmadığı wakit orda takılcam |
| |
| | #2 |
| Excalibur | Re: Need For Speed Undergrount 2 CD1 İni İnternet üzerinde enrden bulabilirim?
bu arada başlıkta parçalamışım ya underground a "t" yazmışım sonuna ve nerden yazcağıma enrdn olmuş:P |
| |
| | #3 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: Need For Speed Undergrount 2 CD1 İni İnternet üzerinde enrden bulabilirim? |
| |
| | #4 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
| Re: Need For Speed Undergrount 2 CD1 İni İnternet üzerinde enrden bulabilirim?
ozan pm at istersen |
| |
| | #5 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: Need For Speed Undergrount 2 CD1 İni İnternet üzerinde enrden bulabilirim?
ana.. abi.. yanlış: zuhahaha dursun dursun... atacağım link, teknopark'ın uyarı konusuydu.. ben Gökhan'ın istediği melodinin rapid linkini yazmışım. zuhahah ![]() neyse, doğrusu; Önemli Uyarı!!! |
| |
| | #6 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
bende diyorum bu ne yapıyor yapıyor birşey ama neden açık ta yapıyor ozan ![]() bende hiç girip bakmadım |
| |
| | #7 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
ehuehe Bende diyorum burda ne işi var |
| |
| | #8 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
Eşek'te arat bulursun illa ki.. Crackliceksen de www.gamecopyworld.com Updateledikten sonra açılmıyor mu oyun? veya hiç mi güncellmiyor? www.gamecopyworld.com CD/Daemon vs gerektirsin de mi istemiyorsun? www.gamecopyworld.com CD'yi kopyalamakta güvenliğe mi takılıyorsun? www.gamecopyworld.com Yapamazsan yaz buraya ben anlatırım sana detaylı. Özelden anlatmam. Eşek= eMule.. Limewire filan çok sosyete arayüzlü program ayrıca Java kullandırttırıyor. Çok lüzumsuz. Eşek 5 kat daha iyidir. Yalnız Eşeğin gözü kapalıysa 2 adet port açman gerekir modemden+firewall'dan belirteyim. |
| |
| | #9 |
| Excalibur | Re: Need For Speed Undergrount 2 CD1 İni İnternet üzerinde enrden bulabilirim?
teşekkürler arkdşlar sevindirik oldum hiç bilmiodum böyle oyunları nerden bulcağımı
|
| |
| | #10 |
ya bu arada unuttum o kuralı kusura bakmayın dellendm ewdeki cd bozulunca ve nette bulamayınca sizlere danışiim dedm. bidahakine daha dikkatli ok |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|