"Caddelerden Pistlere" | |
| |||||||
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #1 |
| yaya forever Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 23
| Videolar için Codec'Ler K-lite Codec Pack 2.44 mpg,avi K-Lite Mega Pack 1.52 mpg,avi QuickTime .mov sanırm 3gp de açıo Ace Mega PAck mpg,avi Real player mov,3gp ------ Nokia Multimedia player .3gp Download Link(Link) Windows Media Player (9,10 vs...) Download(Link) Linkler direk download linki değil sayfanın alt kısmalrına doğru downlaod yazısı var ordan indirebilrisiniz ayrıca destekledikler formatlarda sayfalrada yazıo daha detaylı şekilde.Chat bölümünde videolar a eklemiştim ama orası silnimş lazım olur belki buyrun ------------------- Lite Codec Pack 1,36 Download K-Lite Codec PAck 2.70 Download K-Lite Mega Codec 1,52 Download(Link) ----------------- tavsiye edilen K-lite mega pack , daha sorun yaşamadım ![]() -------- Ayrıca VLC player sorunsuz çoğu formatı açar VLC Player
__________________ ![]() Çıldırın! Mesajı son düzenleyen Gti : 13-04-2006 - 18:29 |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: Videolar için Codec'Ler
Sağolasın |
| | |
| | #3 |
| Re: Videolar için Codec'Ler hazı buraya konu açmışken quicktime ı neyle kesip düzeltebilrim bilgisi olan varmı siz baya video montajlıosunuz
__________________ ![]() Çıldırın! |
| | |
| | #4 | |
| Re: Videolar için Codec'Ler Alıntı:
Movie Maker 2 yoksa burdan indirebilirsin. http://www.inndir.com/inndir.php?id=23939 | |
| | |
| | #5 |
| Ertuğ °¼½¾¹²³»»» Kayıt Tarihi: 03-05-2004 Yaş: 24
arkadaşlar mail grubumdan gelen maili direkt buraya copy paste yapıorum.yardımcı olabiliceğini düşündüm. Merhaba arkadaşlar, Bir çoğunuzun bildiği ama bir çoğunuzun da bilmediği bir bilgiyi sizinle paylaşmak istiyorum. Bazen bir film dosyası görüp internetten indiririz.Sadece internet demeyelim bir yerlerde bazı tür film dosyalarına rastlarız.Dosyayı açtığımızda dosyadan ses gelir ama görüntü olmaz,bir çoğumuz bu tür dosyalara rastlamışızdır.Şahsen ben bu tür dosyaları "ses var ama görüntü yok sanırım dosya bozuk" diyerek çok kez bu tür elime geçen bu tür silmişimdir Tabii bu dediğim yıllar önceki acemiliğimdendi. Aslında bu tür dosyalar codec ve DivX li dosyalardır. Bunların görüntüsünü görebilmek için Codec ve DivX bileşenlerini yüklemek gerekir.Ben size neredeyse bütün dosyaları açabilecek programı indirebileceğiniz adresi veriyorum.http://www.xpcodecpack.com/cgi-bin/d...Pack_1.2.1.zip Bu adrese tıkladığınızda bir kutu çıkacak ve kaydet diyerek programı bilgisayarınıza indirin,indirdikten sonra da kurun,artık seyredemeyeceğiniz film dosyaları böylece kalmayacak.Bu programın site adresi http://www.xpcodecpack.com/ Bu siteyi arasıra kontrol ederek bu programın çıkmış olana yeni sürümlerini takip edebilirsiniz
__________________ tHanks God I'm Still Alive |
| | |
| Reklam |
| | #7 | |
| Re: Videolar için Codec'Ler Alıntı:
| |
| | |
| | #8 |
movie maker almıyo tmpgenc de de ses gidio kessemde ses olmuyo anlıcanız