www.modifiyem.com | |
| |||||||
Roll-Donuts-Drift Mix VideosVideo icinde Roll-Donuts-Drift Mix Videos konusu , Her Video için bir başlık açmaktansa, tek başlık altında tüm videoları burdan vereyim dedim. *Japon yapımı tekerlekli aletlerden çekinmek gerek. İşte bunun en güzel örneği. (Aracın içindeki tiplerin kasklı olduğunu ... | |
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #1 |
| Mavi Kayıt Tarihi: 07-03-2007 Şehir: Mersin, Çayırova, İstanbul Yaş: 20 Otomobil: Yok
|
Her Video için bir başlık açmaktansa, tek başlık altında tüm videoları burdan vereyim dedim. ![]() *Japon yapımı tekerlekli aletlerden çekinmek gerek. İşte bunun en güzel örneği. ![]() (Aracın içindeki tiplerin kasklı olduğunu belirteyim, artık ne kadar yüklüyse araç )[Sadece Üyeler Görebilir. ] *Bana göre mükemmel bir E30 Drfit videosu. Adam aracı son derece iyi kontrol ediyor. [Sadece Üyeler Görebilir. ] *0-220 km/h yaklaşık 13 sn. [Sadece Üyeler Görebilir. ] *Umut abiye özel psikopat bi body kitli E36. Sesler, yol tutuş, kıvılcımlar hepsi çok güzel.... [Sadece Üyeler Görebilir. ] *Sonucu belli bir karşılaştırmaydı, bunu bilerek izledim. Siz de öyle yapın. ![]() [Sadece Üyeler Görebilir. ] |
| | |
| | #2 |
| Rainmaker |
tesekkurler... bmw e36 dtm edition galiba v12 motor vardı yanlıs hatırlamıyosam. minibüste baya kuvvetliymiş
__________________ Time is bad, keep your back. Mesajı son düzenleyen REMUS_Racing : 05-07-2008 - 22:22 |
| | |
| | #3 |
| ich bin viaypi Kayıt Tarihi: 02-01-2005 Şehir: Antalya Yaş: 23 Otomobil: Italy Brava 1.6
|
e55 smokes the M5 ![]() tesekkurler videolar için
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| mix, rolldonutsdrift, videos |
| Konu Seçenekleri | |
| |