www.modifiyem.com | |
| |||||||
Dubai'de neler oluyorVideo icinde Dubai'de neler oluyor konusu , [Sadece Üyeler Görebilir. ]... | |
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #1 |
| Schulzing Trance Kayıt Tarihi: 15-01-2009 Şehir: İstanbul Yaş: 22 Otomobil: 307Hdi
| |
| | |
| | #2 |
| Projektör Kayıt Tarihi: 21-05-2008 Şehir: Bursa Otomobil: Ayrıldık
|
Videonun son 1 dakika 18 sn sini izleyemedim ama izlediğim bölüm değişik duygular yaşattı bana. Söylenecek çok şey var ama şimdi yazmak istemiyor canım. Bir şeyi söylemeden edemeyeceğim i supralar müthiş aletler ya |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 11-07-2009 Şehir: İstanbul
|
yorumlara baktım amerikanlar para yanlış elde diye fln yorum yapmışlar sanki para amerikanlarda olsa daha farklı olurdu :S hiç olmazsa dubaililer müslüman |
| | |
| | #4 |
| Projektör Kayıt Tarihi: 21-05-2008 Şehir: Bursa Otomobil: Ayrıldık
| Müslüman ama hıristiyanlardan daha öküz, görgüsüz, dengesiz ve ötesi.Üstteki mesajda yazmadığım şeyler araplarla ilgili düşüncelerimdi ama arapların müslümanlığı örnek gösterilip paranın doğru yerde olduğu belirtilince yazmadan edemedim.
|
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-07-2009 Şehir: istanbul Otomobil: -
|
en azindan harcamayi ogrendiler eskiden onu da yapmiyorlardi... dedeleri biriktirdiler bunlar harciolar iste. kac senelik para harca harca bitmez ki
Mesajı son düzenleyen Chappelle : 17-10-2009 - 19:49 |
| | |
| Reklam |
| | #6 |
| Ozan-ı Bedbaht |
Hayat, orada sanki..
__________________ Yiyin ßirßirinizi.. |
| | |
| | #7 |
| ultrAslan Member Kayıt Tarihi: 14-08-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: Vectra C
|
Altlarından çıkan maden bitince parçalar yerler artık arabalarını.
|
| | |
| | #8 |
| Real Basketball Player... Kayıt Tarihi: 10-01-2009 Şehir: İstanbul City Yaş: 20 Otomobil: @Summer 2010
|
Ulan allahsız tosbağalar... görmemiişler... petrol olmasa bi halt olmaz bunlardan... herşey yapmacık istanbul kadar olmaz dubai.. Mesajı son düzenleyen Chev Chelios : 17-10-2009 - 21:47 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| dubaide, neler, oluyor |
| Konu Seçenekleri | |
| |