www.modifiyem.com | |
| |||||||
Clio 1.4 16V 0-100Video icinde Clio 1.4 16V 0-100 konusu , buda benim 0-100 üm bunu çekmeden öncede kankanın skoda octavia glx 1.6 8v ile hem drag hem rolling yaptık sonuç kankam için hüsran oldu buda benim video [Sadece Üyeler Görebilir. ... | |
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #41 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 11-01-2005 Yaş: 28 Otomobil: reno clio/toyota corollo
| |
| | |
| | #42 | |
| '95 | Alıntı:
__________________ Mesajı son düzenleyen VSO : 24-10-2008 - 18:33 | |
| | |
| | #43 |
| '95 |
mert vites kaçırmasan daha güzel olurdu sanki
__________________ |
| | |
| | #44 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 11-01-2005 Yaş: 28 Otomobil: reno clio/toyota corollo
|
ya video çekerken heyecanlanıyorum ya ondan kaçıo yoksa normalde gazlarken yapmıyorum böle şeyler bide arabada 2 kişiydik tek başıma çektiklerim net olmadı |
| | |
| | #45 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 35
| Alıntı:
ikincisi, gariban tesellisi, fukaralık veya eziklik gibi ifadelerin var, en son da seni küçümsediğimi yazmışsın - ki bunları anlayamadım. konunun bunlarla hiç bir ilgisi yok. asla da kimseye bu tip sıfatları yakıştırmadım. üstelik benim kendi durumum nedir ki etrafımdaki insanlara böyle bakayım, kendim ferrari'ye mi porsche'ye mi biniyorum. (kaldı ki binseydim de bu bana bu hakkı vermezdi). bak mesela bugün benim bir 0-100 kmh ölçüm cihazım yok. açıkçası 0-100 kmh ölçmek gibi bir ilgi alanım da yok. hele uzmanlığım hiç yok. kendi aracımla tek bir kez bile denemedim ben bunu. senin araban konusunda araştırma da yapmadım, 0-100'ü için yukarıda bir arkadaş verilerini yazmış, ona mukabil standart buysa bundan 2 saniye hızlı olamaz diye düşünerek yorum yaptım. yoksa 1.4 ler 12 saniyenin veya 11 saniyenin altına iner veya inmez demedim. 1.6 motorlulardan fark yiyorsun da demedim? üstelik burda bu arabanın 1.4 olması, 2.5 olması veya V8 4.5 litre olması değil önemli olan. herhangi bir arabanın, modifiye dahi edilmeksizin sadece iyi kullanım ile kendi fabrika verisinin 2 saniye altına inmesi bana inandırıcı gelmiyor, hepsi bu... çünkü neticede düşünüyorum, fabrika kendi testini yaparken üretim hattından rodajı yapılmamış motoru açılmamış bir araba seçip bunu senin deyiminle bir maymuna kullandırarak mı bu süreyi elde ediyor. yol ortamında nasıl olur da 2 saniye kadar ciddi bir fark atılır buna, bu bana inanılmaz geliyor ve hata payına bağlıyorum. sen bundan rica ediyorum alınma.
__________________ RICA Tuning | |
| | |
| Reklam |
| | #46 |
| gunesinoglu |
valla arabadan arabaya fark oluyo benim araba sağır ve gitmiyo aynı model diğer ladalarla ışıklardan kalkıyorum adamlar bana acaip fark atıyolar 3-4 boy benim arabada aynı motora sahip onlarınkide aynı... ama rodaj olayında benimki sağır alıştırılmış gitmiyo |
| | |
| | #47 | |
| '95 | Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #48 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 19-05-2004 Yaş: 35
|
bu iş için gtech pro ya da ss cihazları satılıyor, öyle bir cihazınız olsa içiniz rahat ederdi, ayrıca kadran hatasını kontrol için gps cihazınız varsa oradan da kadranınızın durumunu görebilirsiniz, hassas bir iş olduğu için kronometre ile süre tutmak kolay olmasa gerek, bir de her kalkış da acaba aynı değerleri bulabiliyormusunuz? bende gtech ile uğraşmıştım, olay süre tutmak olduğu için her seferinde iyi kalkış yapmanın kolay olmadığını görmüştüm,yerde bulmak zor o da ayrı konu
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 16v, clio |
| Konu Seçenekleri | |
| |