Kayıt Ol Yardım Foto Galeri Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Video

ARES 0-230 km/h

Video icinde ARES 0-230 km/h konusu , Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi highway mouse 182 lik ve 198 lik Rs lerinde akıbeti aynı değilmi ep3 e karşı ...Ayrıca benim bahsettiğim 172 olması lazım 165 nerden çıktı anlamadım...!! 106 ...

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 10-01-2009, 20:58   #73
gunesinoglu

gunesinoglu - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: BMW 540 İ
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi highway mouse Mesajı Göster
182 lik ve 198 lik Rs lerinde akıbeti aynı değilmi ep3 e karşı...Ayrıca benim bahsettiğim 172 olması lazım 165 nerden çıktı anlamadım...!!
106 ve saxo karşısındaki durumu ne olur bu Rs lerin..

gunesinoglu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-01-2009, 21:34   #74
**YANGIN & YARA/SAVUNMA**

wolrath - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: *ARES*
hep dıyorum kadranım dogru dun ab vtec kısalı 220 de kestı kıcındaydım ben de 220 de kestım...

nasıl anladıgın onemlı degıl okan ama arabam ne eksık ne fazla.caı ekzoslu gıbı gıdıyor ıste

Eski 10-01-2009, 21:53   #75
chief

chiefkadir - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi iynn-RS Mesajı Göster
sen 0-180 de kadir abiden 1 saniye hızlımısın şimdi?

o hızlarda 4-5 boy eder bılıyosun demı 1 sanıye.

bu vıdeoda kadır abı senı gecmıyomu?
[Sadece Üyeler Görebilir. ]

o zaman senın kadran vıdeo yokus asagımı?

bosver mılletın kadranını arastırmayı.
ıstanbula devamlı gıdıp gelıyosun type-r s2000 bulupta deneyemedın bı.
Zuahaha Bunu yeni gördüm Ulen Okan allah iyiliğini versin Evet ibo iyi teşhiş etmisin 190km/h ile giderken 1sn.yaklaşık 3-4 boy eder.. Ki böyle bir geçme söz konusu olamaz..Zira o videoda zarıl zarıl sarıyo benim araba Zaten kısa felan takılmadan önceki video o

Arkadaşlar size bir tavsiye illaki kadran videosu ile birşeyler paylaşmak istiyorsanız öncelikle bastığınız yol düz olsun ve yolu önce kamera ile gösterin...
kadrandaki değerler hep yanıltır..Biz ankarada 1100 rakımda araba deniyoruz deniz seviyesi ile yaklaşık 10hp eksi fark demektir bu..(Yani velekvi sen ankaradaki emsal arabadan 1 saniye hızlı gözüksen bile bu fark işte o dinamometredeki Rule power-Engine poer muhabbetidir.yani Rule power olarak 180hp gelen araba 170hp felandır..onun bir katsayısı var onuda ince hesap isteyenlere izah ederiz.)
Neticede bu tip kadran videolarından ziyade Rolling videoları arabanın gidişini daha iyi ortaya koyar

chiefkadir Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-01-2009, 22:36   #76
**YANGIN & YARA/SAVUNMA**

wolrath - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: *ARES*
abı mesajlara bakarsan ben hıc bakın ucuyor kacıyor hepınız gecerım demedım arabamı servıse soktum saglıklı calısıyor emsallerıne gore de ıyı gıdıyor dedım.hıc bır zaman bakın 5 sn de kalkıyorum 10 sn de 140 yapıyorum type-r ları felan gecerım demedım

ılk defa duzgun vıdeo cektım koydum baska bır amacım yoktu zaten

Eski 10-01-2009, 23:46   #77
BurgazTuning

CliOkaN - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Meggy II 1.6 16v Dyn.
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi iynn-RS Mesajı Göster
sen 0-180 de kadir abiden 1 saniye hızlımısın şimdi?

o hızlarda 4-5 boy eder bılıyosun demı 1 sanıye.

bu vıdeoda kadır abı senı gecmıyomu?

o zaman senın kadran vıdeo yokus asagımı?

bosver mılletın kadranını arastırmayı.
ıstanbula devamlı gıdıp gelıyosun type-r s2000 bulupta deneyemedın bı.
Olayı polemik haline getirmeye gerek yok nedense hep 1. kalkış videosu koyulmuş 2. sinide koysan görsek.. nese amacını bu yazından anlıyorum zaten sana cvp vermicem senle alakalı bir durumda yok ztn piyasada zıplamana gerek yok (unutmadan kadir abinin kadran videosu kısadan önce çekilmiş benle kalkarken kısa vardı ona göre yorumla)

Olay burada kadir abi yada alper abiyle benim aramdaki fark değil bizler gibi yüklü rs lerin kadranlarına bakarak stock a yakın bir rs in hepimizden daha iyi bir değere imza atması. Ve buda eleştirmesinden değil keşke böyle bir değer çıkaran Rs olsa ama bi anlam veremediğimden yazıyorum. Bir çok Rs e bindim stock ve dolu kendimdede bildiğiniz üzere Rs var ve yüklü. Bunların hepsini tartıp biçince kadrandaki değerler bana biraz ilginç geldi okadar. İstanbul davasına gelince ben zırt pırt istanbula gitmiyorum ve büyük bi şehirdede yaşamıyorum en son renault buluşmasında yer aldım onun haricindede gitmedim başkaları hakkında yorum yaparken sözlerine dikkat et

Mesajı son düzenleyen CliOkaN : 10-01-2009 - 23:51
CliOkaN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-01-2009, 00:01   #78
chief

chiefkadir - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Gençler boş verin birbirinizi kırmaya değmez..
Barış senin Rs ile FTH Vti yakın gitmiş..Up 306 gti ile denemede ise 3-4 boy farkla 306 seni geçmiş..,Up 306 iyi yürüyen bir araba ..aynı gece o 306 gti senden sonra s2000(3 kişi) ile denemiş ve 4-5 boy geçilmiş

Bu kadran hesabını boş verelim keyfimize bakalım
Senin Rs bence yakında çok iyi olacak ..Başarılarının devamını diliyorum.

Mesajı son düzenleyen chiefkadir : 11-01-2009 - 02:00
chiefkadir Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-01-2009, 00:19   #79
pleasure max

iynn-RS - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Clio RS 172!!!
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi CliOkaN Mesajı Göster
Olayı polemik haline getirmeye gerek yok nedense hep 1. kalkış videosu koyulmuş 2. sinide koysan görsek.. nese amacını bu yazından anlıyorum zaten sana cvp vermicem senle alakalı bir durumda yok ztn piyasada zıplamana gerek yok (unutmadan kadir abinin kadran videosu kısadan önce çekilmiş benle kalkarken kısa vardı ona göre yorumla)

Olay burada kadir abi yada alper abiyle benim aramdaki fark değil bizler gibi yüklü rs lerin kadranlarına bakarak stock a yakın bir rs in hepimizden daha iyi bir değere imza atması. Ve buda eleştirmesinden değil keşke böyle bir değer çıkaran Rs olsa ama bi anlam veremediğimden yazıyorum. Bir çok Rs e bindim stock ve dolu kendimdede bildiğiniz üzere Rs var ve yüklü. Bunların hepsini tartıp biçince kadrandaki değerler bana biraz ilginç geldi okadar. İstanbul davasına gelince ben zırt pırt istanbula gitmiyorum ve büyük bi şehirdede yaşamıyorum en son renault buluşmasında yer aldım onun haricindede gitmedim başkaları hakkında yorum yaparken sözlerine dikkat et
okan al sana 1 -2

Eski 11-01-2009, 00:39   #80
Çukulatalı Kadayıf

RedSun - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Clio Sport | VDA 99
daha hala ctr geçer diyolar ya

Cevap

Bookmarks

Etiketler
ares, km or h

Konu Seçenekleri