www.modifiyem.com | |
| |||||||
30.05.09 rolling night from TURKEY :)Video icinde 30.05.09 rolling night from TURKEY :) konusu , su type R clio ya egzoz dumani yutturuyo ya nasil hosuma gidiyo anlatamam neden sevmiyorum ben bu rs leri acaba???... | |
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #17 |
| Member Kayıt Tarihi: 31-01-2008 Şehir: Strasbourg/FRANSA Yaş: 24 Otomobil: Golf 3 GT TDI 90
|
su type R clio ya egzoz dumani yutturuyo ya nasil hosuma gidiyo anlatamam neden sevmiyorum ben bu rs leri acaba??? |
| | |
| | #18 |
| **YANGIN & YARA/SAVUNMA** Kayıt Tarihi: 13-07-2005 Şehir: *İZMİR* Yaş: 26 Otomobil: *ARES*
|
yenı vıdoalar eklendı... ares-BA typeR [Sadece Üyeler Görebilir. ] ares-fn2 [Sadece Üyeler Görebilir. ] ares-resıt typeR [Sadece Üyeler Görebilir. ] ares-s2k urfa [Sadece Üyeler Görebilir. ]
__________________ |
| | |
| | #19 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-12-2008 Şehir: Bursa Yaş: 27 Otomobil: Uno
|
teşekkürler yeni videolar için elinize sağlık. arabayı ilk aldığında böle gitmiyodu sanırım. ama helal olsun valla baya emek vermişsin hakkaten çok iddalı olmuş. son olarak bişey sorucam hafifletme yapmayı düşünüyorum demiştin. yapacağın o işlemler stepne, jant vs kaç kilo civarı etkiler ortalama ve bunun güce yansıması aşağı yukarı kaç hp olur?
|
| | |
| | #20 |
| **YANGIN & YARA/SAVUNMA** Kayıt Tarihi: 13-07-2005 Şehir: *İZMİR* Yaş: 26 Otomobil: *ARES*
|
koltuk arka doseme stepne vs bakalım 50 atsak ıyıdır dahası da olabılır koltuklar felan derı cunku ![]() ılk aldıgımla 4-5 boy fark var
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #21 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-03-2007 Şehir: İzmir/Kocaeli Otomobil: S3 8P - Meggy dci
|
typeR videolarını acamadım ben buarada RS gerçekten çok başarılı ya hep sevmişimdir özellikle barındırdığı gücü göstermemesini |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| night, rolling, turkey |
| Konu Seçenekleri | |
| |