www.modifiyem.com | |
| |||||||
29 haziran ankara mrt vs MsupraVideo icinde 29 haziran ankara mrt vs Msupra konusu , justy nin 400 metre derecesi 7 saniye falan degil yanıltıcı bilgiler vermeyelim tr de degil 7, 8 saniye bile gidecek araba yok araba olsada pist yok. su ana kadar ki ... | |
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #17 |
| jdm Kayıt Tarihi: 08-07-2006 Yaş: 31
|
justy nin 400 metre derecesi 7 saniye falan degil yanıltıcı bilgiler vermeyelim tr de degil 7, 8 saniye bile gidecek araba yok araba olsada pist yok. su ana kadar ki en iyi derecesi 11.126 ama o tozlu ve bozuk pistte 11 giden araba iyi bir pistte dusuk 10 snleri zorlar. cakma vites diye birsey yok PPG dogbox kullanıyor ama belirttiginiz gibi 1 haric debriyajsız kullanılabiliyor. Msupra cok cok iyi bir araba ama belirttiginiz gibi tr deki pistlerin hakkaten cok kotu durumda olmasından dolayı aktarma problemi yasıyor. |
| | |
| | #19 |
| tork arası beygir Kayıt Tarihi: 26-05-2005 Şehir: Ankara Yaş: 29 Otomobil: Honda Jazz
|
bulduğum bilgi yanlış değilse şu an 0-400 Türkiye rekoru 11,30 saniye olarak görünüyor.
__________________ bu zamlarla benzin pompası depoyamı giriyor,yoksa..... |
| | |
| | #20 | |
| Rainmaker | Alıntı:
__________________ Time is bad, keep your back. | |
| | |
| Reklam |
| | #21 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 18-06-2005 Şehir: Ankara Otomobil: 5
|
MARLON1 kardeş evet biraz araştırınca dediğin doğru olduğunu gördüm arıcana bir daha gittiğimde sorarım herhalde ben yanlış duydum ama ona rağmen bildiğim kadarıyla hala türkiyenin en hızlısı |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ankara, haziran, mrt, msupra |
| Konu Seçenekleri | |
| |