"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| GRAFİK VE TASARIM Kayıt Tarihi: 05-02-2008 Şehir: TRABZON Otomobil: HİÇ SORMA... | Yeni subaru impreza (salih altuntaş)
YENİ KULLANICI ADIMLA İLK PAYLAŞIMIM OLSUN ŞÖYLE SÖYLEYEBİLİRİM Kİ EN ÇOK BEĞENDİĞİM MODİFİYEM OLDU. HATALARIMI SİZ GÖSTERİN İSTEDİM.
__________________ DAHA ZEKİ OLABİLMENİN TEK YOLU, DAHA ZEKİ BİRİYLE OYNAMAKTIR |
| | |
| | #2 |
| çaylak üye Kayıt Tarihi: 01-02-2008 Şehir: Kocaeli Otomobil: 2007 Opel Vectra, 2004 Toyota Corolla |
Salih abi harika olmuş her zamanki gibi Bodykit olayı bitirmiş zaten, ama daha değişik bir renk olabilirdi bence. He sorarsanızda "bu kadar güzel bir mod yapabilir misin?" diye. Yapamam Eline sağlık...
|
| | |
| | #3 |
| GRAFİK VE TASARIM Kayıt Tarihi: 05-02-2008 Şehir: TRABZON Otomobil: HİÇ SORMA... |
sağol arkadaşım. ben ilk başladığımda çok kötüydüm ama zamanla herşey düzeldi.
__________________ DAHA ZEKİ OLABİLMENİN TEK YOLU, DAHA ZEKİ BİRİYLE OYNAMAKTIR |
| | |
| | #4 |
| 16 AS 306 |
öncelikle emeğine sağlık güzel duruyor..ufak çaplı olmazsa olmaz değilde olursa daha güzel olabilir diye gördüklerimi paylaşayım salih. . kapı mesafesi kısa kalmış ve ön alt ızgarayı fazla uzatmışsın. . |
| | |
| | #5 |
| ÜzgünBakanÜye |
özellikle dikkat çekmeyen bir renk seçtiniz herhalde. elbet birkaç ufak hata var ama olmaması garip zaten, elinize sağlık |
| | |
| | #6 | |
| GRAFİK VE TASARIM Kayıt Tarihi: 05-02-2008 Şehir: TRABZON Otomobil: HİÇ SORMA... | Alıntı:
orjinal kapıyı uzatmadım ona göre cizdim. ıazgara mesafesi ayarlamaya çalıştım ama hatalı olabilir. sağolun yorumlarınız için
__________________ DAHA ZEKİ OLABİLMENİN TEK YOLU, DAHA ZEKİ BİRİYLE OYNAMAKTIR | |
| | |
| | #8 |
| beni unutmaın geri döncem Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: - |
güzel olmuş eline sağlık kapı mesafesi kısa kalmış uzun olsa daha spor hava verirdi diğer tarafları güzel
__________________ ß!z! ß!Len ß!L!r , Tanıyan Tanır , !steyen KaLır , !stemeyen yoL aLır.! |
| | |
| | #9 |
| Watch |
elıne saglık guzel olmus
__________________ Herkes herşeyi biliyor |
| | |
| | #10 |
| 16 RS 611 Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB |
guzel olmuş topragım arka camurluk cok şişmiş ama
__________________ ÖSS ye çalışmam lazım |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| altuntaş, impreza, salih, subaru, yeni |
| Konu Seçenekleri | |
|
|