"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| GRAFİK VE TASARIM Kayıt Tarihi: 05-02-2008 Şehir: TRABZON Otomobil: HİÇ SORMA... | subaru impreza (salih altuntaş) çok iddaalı olmasada.........
__________________ GRAFİK VE TASARIM!..... |
| |
| | #2 |
| GRAFİK VE TASARIM Kayıt Tarihi: 05-02-2008 Şehir: TRABZON Otomobil: HİÇ SORMA... | salih kapıyı niye cizmedin olmamış
| |
| | #3 |
| 16 RS 611 Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB | kendini eleştirmek en güzeli bide yaptıgın çalışmalrda renkler gozumu yoruyo parlak olmuyorlar bakınca baksım gelmıyo yogun bi ton var nasıl anlatiyim çözünürlüktende olabilir ... işçilik herzamanki gibi güzel
__________________ Ben en iyisi beklemeye devam edeyim... |
| |
| | #4 |
| GRAFİK VE TASARIM Kayıt Tarihi: 05-02-2008 Şehir: TRABZON Otomobil: HİÇ SORMA... | o renksizlik kendi içimi yansıtıyor demekki bu aralar epey yorgunum. ama pastel renkleri severim. sağol arkadaşım.
| |
| | #5 |
| power by GSİ Kayıt Tarihi: 14-03-2007 | jantları hariç her şey çok güzel...paylaşım için saol.
|
| |
| | #6 |
| Member Kayıt Tarihi: 27-06-2008 Şehir: İÇEL Otomobil: Subaru ımpreza WRX STİ | '' pek '' iddaalı olmasada ? mı abicim ne diyosun süper olmuş Bravaa!! ah bende su yan hava girşlerini acabilsem...
__________________ |
| |
| | #7 |
| Gelişine Member Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: O kadar fazlaki karakter yetmiyor. | işçilik güzel ama ben beğenmedim yapılan modifiyeyi.
__________________ ß!z! ß!Len ß!L!r , Tanıyan Tanır , !steyen KaLır , !stemeyen yoL aLır.! |
| |
| | #8 |
| GRAFİK VE TASARIM Kayıt Tarihi: 05-02-2008 Şehir: TRABZON Otomobil: HİÇ SORMA... | sağoluna rkadaşlar benimde içime sinmedi. subaruya gitmedi.... yeni bir subaru yolda onun daha başarılı olduğuna inanıyorum
| |
| | #9 |
| 16 AS 306 | +1 ![]() biraz kendine zaman ayırmaya çalış. .yeni çalışmaları paylaşmanı bekliyoruz. . subaru da iyi güzel duruyor sonuçta harcanan emek söz konusu. .emeğine sağlık. . |
| |
| | #10 |
| çaylak üye Kayıt Tarihi: 01-02-2008 Şehir: Kocaeli Otomobil: 2007 Opel Vectra, 2004 Toyota Corolla | buram buram emek kokuyor ama bu modifiye fazla gitmemiş Subaru'ya Özellikle ön tampon Arka jantın alt bölümünde bir sorun var sanırsam Eline sağlık
|
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|