"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Member Kayıt Tarihi: 27-06-2008 Şehir: İÇEL Otomobil: Subaru ımpreza WRX STİ | sanalmod hakkında biraz yardıma ihtiyacım war...
arkadaşlar ben far üstü kaput uzatma işini beceremiyorum seçiyorum ama o ağ gibi şey i işaretlelyemiyom çünkü yok bide ben hala yan hava girişlerni kendim yapmayı beceremiyorum biriside onu ayrıca anlatsın pls bide fazla oldum ama intercooler bulmakta cok zorlanıyorum elınde olan warsa body kıt parçaları jantları felan hepsini rarlayıp koyarsa cok güzel olur...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :co nfused:
__________________ |
| | |
| | #2 |
| GRAFİK VE TASARIM Kayıt Tarihi: 05-02-2008 Şehir: TRABZON Otomobil: HİÇ SORMA... |
atay bu kaçıncı açtığın konu bunları sanal modifiye dersleri bölümüne yazsan da orda sana orayla ilgilenen arkadaşlar yardım etseler. sonra istediğin parcalar zaten nette fazlası ile var iyice ara bence hazır yapılan şeylerin tadı olmaz...
__________________ DAHA ZEKİ OLABİLMENİN TEK YOLU, DAHA ZEKİ BİRİYLE OYNAMAKTIR |
| | |
| | #3 | |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46 | Alıntı:
+ olarak Salıh e katılıyorum hersey ıcın ayrı konu acmak kirlilik yapıyor forumda | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|