"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004 | Sanal Modifiye Konuları ile İlgili Yönetimden Duyuru! Arkadaşlar, Sanal modifiye konuları ile ilgili yönetimimize çeşitli şikayet ve uyarılar gelmekte. Emek harcanarak amatörce yapılmış, ama hevesle buraya konulup paylaşılmak istenen Sanal Modifiye çalışmalarına yapılan acımasız ve heves kırıcı yorumlar bu işle uğraşan, zaman ve emek harcayan arkadaşlarımızı haklı şekilde rahatsız etmekte. Yorum yaparken saygı çerçevesinden, özellikle de emeğe verilen saygı unutulmadan yapılması, insanların şevkini kıracak, alaycı ve aşağılayıcı yorumların yapılmamasını siz üyelerimizden rica ediyoruz. Bu çerçevenin dışına çıkacak arkadaşlar hiç yorum yapmasınlar daha iyi olur. Bu tip aşağılayıcı, alaycı ve saygısız yorumları da bana ve diğer yönetici arkadaşlarıma alıntı yaparak, konunun da linkiyle birlikte şikayet etmenizi rica ederiz. Gereğinin yapılacağına emin olabilirsiniz. Saygılarımızla, Modifiyem Yönetim...
__________________ Team VW |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|