"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #621 | |
| Projektör Kayıt Tarihi: 21-05-2008 Şehir: Bursa Otomobil: 1.4 Clio Hb | Alıntı:
| |
| | |
| | #622 | |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46 | Alıntı:
? bence degmez uygun acılısını bulmak daha zahmetsız olur gıbıtam profesyoneller bıle jant ıcın kasmıyor tamamını sıfırdan cızebıleceklerı halde Mesajı son düzenleyen leventse : 03-07-2008 - 07:30. | |
| | |
| | #623 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46 |
evet arkadaşlar bu gün hava girişi ekleme dersi hazırladım istek üzerine ![]() ilk ders copy paste ile hava girişi ekleme daha sonra(yetişirse bugun) çizerek hava girişi yapmayı göstereceğim. önce uygun acıya sahip bir hava girişi resmi buluyoruz(egzotic car lar buna çok uygun) ![]() sonra alacağımız girişi kabaca lasso tool ile secip ctrl + c yapıyoruz ![]() hava girişi eklemek istediğimiz aracın uzerne gelip ctrl + v yapıyoruz. ardından ctrl + t yaparak şeklini araca uyarlıyoruz. ![]() şekildeki desature aracı ıle hava girişi resmini renksizleştiriyoruz. ![]() sonra ctrl + u dan aracın rengine yakın bir deger elde etmeye çalısıyoruz. ![]() silgiyi seçipresim üzerinde sağ tıklayarak silginin özelliğini hardness yazan yerden oldukca sola çekiyoruz yani yumuşak kenarlı bir silgi kullanıyoruz. silgi ile kenarlardaki gereksiz alanları siliyoruz. ![]() silgi ile işimiz bittikten sonra v tuşu ile move tool u seçip uygun bir yere taşıyoruz girişi. ve ardından işaretli alana sağ tıklayıp dodge tool seçip ışıklandırma gereği gerekli olan yere(burada üst tarafı) ışık uyguluyoruz. ![]() yine az önceki dodge tool seçtiğimiz yerden sağ tıklayıp açılan seceneklerden burn tool seçerek ışıklandırmaya uygun olarak(burada alt taraf) gölgelendirme uyguluyoruz. ![]() kolay gelsin |
| | |
| | #624 |
| Senior Member |
Arkadaşlar, photoshop ile ilgili ufak bir yardım istiyorum sizden. Aşağıdaki fotolara gökyüzü-zemin vs. projeyi daha gerçekçi yapabilecek herhangi bir şey ekleyebilecek olanınız var mı acep? http://img242.imagevenue.com/img.php...122_134lo.jpeg http://img28.imagevenue.com/img.php?...122_909lo.jpeg Photoshop dosyasıyla beraber gerekiyor, ilgilenirseniz çok memnun olurum.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #625 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46 |
Eriş elimden geldıgınce yardımcı olurum msn den detay ver bana ne zamana lazım
|
| | |
| | #626 |
| Senior Member |
Levent, kasa kasa hallettim sonunda ya, çok sağol. Ozan çok teşekkürler sana da. ![]() Buyrun bakalım beğenecek misiniz... http://img14.imagevenue.com/img.php?..._122_703lo.jpg
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #627 |
eline saglık Eriş guzel |
| | |
| | #628 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 03-01-2008 | Mesajı son düzenleyen FinalVictory : 01-08-2008 - 01:14. |
| | |
| | #629 |
| Team Lada |
yaaa şu fotoshop u bi ben öğrenemedim ya iyi mi
|
| | |
| | #630 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 18-05-2008 |
arkadaşlar ya ben ps yi türkçe yaptım ama beğenmedim nasıl ingilizce yapabilirim tekrar ????
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|