"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| ERSGUTERJUNGE |
Arkadaşlar işte bu gün başlıyoruz kendimi sanal modifiye ilâhı olarak görmüyorum.Ama piyasada bildiklerini kimseyle paylaşmayan Arkadaşlardan değilim.Yayınlayacagım Bilgilerde,resimlerde bir yanlışlık görürseniz mazur görün. Tek amacım ismi modifiyem olan sitemizde sanal modifiye ile ilgili öğretici bir forum eksikliği idi ve bende bu açıklığı görerek kapatmak istedim. Başlıyoruz. Ders 1 KONU : Airbrush Aşağıda görmüş olduğunuz "Honda Jazz" marka aracı "Airbrush" ile boyayacağız. ![]() Google'dan veya başka bir yerden bir kaplama resimi buluyoruz ve photoshopta aynı sayfada açıyoruz.(Ben google'dan "black wallpaper" diye arattırdım) ![]() Kaplamayı aracımızın üzerine sürüklüyoruz.Şimdi yapacağımız Sağ alt taraftaki menüden opacity ayarını düşürüp üstteki resimi şeffaflaştırmak...Opacity menüsünü altta görüyorsunuz. Not ; Kaplamayı istediğiniz şekilde yön vermek,küçültmek,büyütmek için ctrl + t ![]() "Opacity" ayarını düşürdükten sonra "erase toll"dan şekildekini seçiyoruz ve "zoom" yardmı ile yakınlaştırarak fazlalıkları siliyoruz.(Benim en sevdiğim kısım) ![]() Tüm fazlalıkları "zoom" yardımı ile temizledikten sonra "opacity" ayarlarını istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz.Benimki bitti işte sonuç. (Öğretme amaçlıdır lütfen kusur bulmayınız,kabataslak yapılmış bir araçtır affınıza sığınıyorum) ![]() Evet aracımızı "Airbrush" yöntemi le boyamış olduk. Lütfen görüşlerinizi ve aklınıza takılan yerleri aşağıda linke yazınız.Dersler Bu başlık altında devam edecektir. Buyrun arkadaşlar Link'imiz
__________________ Mesajı son düzenleyen misek : 06-04-2006 - 13:09. |
| | |
| | #2 |
| | Bumudur qösteri? | | Re: Sanal Modifiye Dersler
tek keLime süper |
| | |
| | #3 |
| | Bumudur qösteri? | | Re: Sanal Modifiye Dersler
Kerem abi bu yaptıgın gercekten cok hoş bir atılım.. şimdi bu işlemi denicem ve sayende birşey daha ögrenmiş olucam.. bunun icin ayrıyetten tşk ederim.
|
| | |
| | #4 |
| ERSGUTERJUNGE | Re: Sanal Modifiye Dersler
Rica Ederim Diğer Dersler Sırası ile devam edecektir Dersler: 1-[-AirBrush-] 2-[-Anten ekleme-] 3-[-Araç Alçaltma-] 4-[-Araç Boyama-] 5-[-Çamurluk Şişirme-] 6-[-Çift Renkli Gövde-] 7-[-Far Yakma-] 8-[-Film Çekme-] 9-[-Jant Ekleme-] 10-[-Kapı kolu yok etme-] 11-[-Kaput Uzatma-] 12-[-Neon Ekleme-] 13-[-Ön Far Değiştirme-] 14-[-Şeffaf Stop Yapma(İn-Pro)-] 15-[-Sinyal Boyama-] 16-[-Siyah Kaput Yapma-] 17-[-Sticker Ekleme-]
__________________ |
| | |
| | #5 |
| ÜYE Kayıt Tarihi: 06-05-2004 Yaş: 20 | Re: Sanal Modifiye Dersler
cok guzel bı konu olmuşş!! =)) sabit kalmasını dilerim +rep
__________________ |
| | |
| | #6 | |
| | Bumudur qösteri? | | Re: Sanal Modifiye Dersler Alıntı:
Artık sana Hocam die biliriz heralde | |
| | |
| | #7 |
| | Bumudur qösteri? | | Re: Sanal Modifiye Dersler ![]() ilk denemem |
| | |
| | #8 |
| | Bumudur qösteri? | | Re: Sanal Modifiye Dersler |
| | |
| | #9 | |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46 | Re: Sanal Modifiye Dersler Alıntı:
| |
| | |
| | #10 | |
| ERSGUTERJUNGE | Re: Sanal Modifiye Dersler Alıntı:
__________________ | |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|