"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| çaylak üye Kayıt Tarihi: 01-02-2008 Şehir: Kocaeli Otomobil: 2007 Opel Vectra, 2004 Toyota Corolla | Opel Corsa Tuned by Lord Lue
Arkadaşlar kusura bakmayın mouse'um 1 aydır bozuk gidip almaya üşeniyorum ve bu yüzden bayağıdır mod yapmıyorum. Geçen gün mod yapma isteği geldi birden,başladım bende yapmaya. Bu çalışmamı notebook'un touch pad'inden yapmaya çalıştım Normalden biraz daha zorlandım yaparken, çokda güzel olmadı ama idare eder bence![]() ![]() Yorumlarınızı bekliyorum... ![]() |
| | |
| | #2 |
| GRAFİK VE TASARIM Kayıt Tarihi: 05-02-2008 Şehir: TRABZON Otomobil: HİÇ SORMA... |
gayet güzel. ön ve arka jant farklı açı sen aynı jantı koymussun. ön iyide arka olmamış.
__________________ GRAFİK VE TASARIM!..... |
| | |
| | #3 |
| ViRtUeEeE |
eline sağlık fiesta st tampon güzel durmuş ama
__________________ White Cars Team |
| | |
| | #4 |
| çaylak üye Kayıt Tarihi: 01-02-2008 Şehir: Kocaeli Otomobil: 2007 Opel Vectra, 2004 Toyota Corolla |
teşekkürler arkadaşlar salih abi onu bir türlü ayarlayamadım mouse olmadığından dolayı. Touch padde ayarlıyordum parmağımı kaldırırken imleç kayıyordu çok denedim sonunda sinirlendim bıraktım öyle kaldı |
| | |
| | #5 |
| GRAFİK VE TASARIM Kayıt Tarihi: 05-02-2008 Şehir: TRABZON Otomobil: HİÇ SORMA... |
aynı acı jantı kullanma ne kadar ayarlarsan ayarla ışık gölge aynı düşmez. yani ön ve arka jant farklı olsun. aynı resmi koyma anlatabildim inşallah.
__________________ GRAFİK VE TASARIM!..... |
| | |
| | #6 |
| çaylak üye Kayıt Tarihi: 01-02-2008 Şehir: Kocaeli Otomobil: 2007 Opel Vectra, 2004 Toyota Corolla |
tamam anladım sağol |
| | |
| | #7 |
| ÜzgünBakanÜye |
sol sis farı da uzun yolda göz almasın diye çevrilmiş sanırım eline sağlık
|
| | |
| | #9 |
sağolun ...
|
| | |
| | #10 |
| Fake üye. Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: - |
yapılabilir bir modifiye çok hoş olmuş
__________________ ß!z! ß!Len ß!L!r , Tanıyan Tanır , !steyen KaLır , !stemeyen yoL aLır.! |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|