"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| GRAFİK VE TASARIM Kayıt Tarihi: 05-02-2008 Şehir: TRABZON Otomobil: HİÇ SORMA... | nfs carbon subaru ımprezam istediğim parçaları bulamadım... carbonda yaptım hayalimdeki araç işte bu... eğer bir gün bir arabaya benim diyeceksem bunun bu subaru olmasını çok isterim... togi61 hemşerimin cok benzeri var allah banada nasip etsin... ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ GRAFİK VE TASARIM!..... |
| |
| | #2 |
| BOORİS | toginin stisine benzemiş
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın Mesajı son düzenleyen onur71 : 17-07-2008 - 02:10. Sebep: zaten yazmışsın toginin sti die :D |
| |
| | #3 |
| GRAFİK VE TASARIM Kayıt Tarihi: 05-02-2008 Şehir: TRABZON Otomobil: HİÇ SORMA... | yazdım zaten bugün gördüm hemşerimi ama benim evelinden beri hayalimdir... tabi onunki ilham oldu.
| |
| | #4 |
| Adem | Usta sendem yardım istiyorum.Bu resimleri veya resimli anlatım yaparken program resimlerini nasıl alıyorsunuz.Selamlar.....( bide carbona araba ekleyebiliyomuyuz...)
|
| |
| | #5 | |
| BOORİS | Alıntı:
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın | |
| |
| | #6 | |
| GRAFİK VE TASARIM Kayıt Tarihi: 05-02-2008 Şehir: TRABZON Otomobil: HİÇ SORMA... | Alıntı:
sonra paint açıp düzen - yapıştır diyerek resmi kaydediyorsun. böyle yapılıyor kardeşim. benim bildiğim birtek nfs 2 de 106 ve corsa yaması ekleniyor gerisini bilmiyorum.
__________________ GRAFİK VE TASARIM!..... | |
| |
| | #7 | |
| Adem | Alıntı:
Usta buda benim makine..............Selamlar.....
Mesajı son düzenleyen albayrakkoz : 17-07-2008 - 13:06. | |
| |
| | #8 |
| Japanese Car Fan | ah ah ıcımın yağları erıdı mustang ı gorunce of amınnn
|
| |
| | #9 |
| GRAFİK VE TASARIM Kayıt Tarihi: 05-02-2008 Şehir: TRABZON Otomobil: HİÇ SORMA... | ben mustangı severimde benim gözüm subaruda o kadar araba içinde hiç biri beni bu kadar heyecanlandırmıyor.
| |
| | #10 |
| Gelişine Member Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: O kadar fazlaki karakter yetmiyor. | arkaya başka tampon yokmu düz ve yüksek olmuşşş
__________________ ß!z! ß!Len ß!L!r , Tanıyan Tanır , !steyen KaLır , !stemeyen yoL aLır.! |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| carbon, ımprezam, nfs, subaru |
| Konu Seçenekleri | |
|
|