"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| GRAFİK VE TASARIM Kayıt Tarihi: 05-02-2008 Şehir: TRABZON Otomobil: HİÇ SORMA... | isim logolar.....(salih altuntaş) valla kendime yapıyorken aklıma gelen üyelerin bir kaçına da yapayım dedim... isimlerin uygun olması önemli olan. corel hallerini de cizeim bir gün daha net ve renkli olur. ![]() 6116 ![]() forza61 ![]() atalay43 ![]() antmod
__________________ GRAFİK VE TASARIM!..... |
| |
| | #2 |
| ÜzgünBakanÜye | süper olmuş ya ellerine sağlık |
| |
| | #3 |
| ViRtUeEeE | harbi güzel olmuş eline sağlık
__________________ White Cars Team |
| |
| | #4 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt | XoR alsak bitane
__________________ www.otvyehayir.com |
| |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 30-09-2006 | M.Salih Küçükdogan ı yazmak için sanırım tırdan fazlası gerekir ![]() ellerine saglık |
| |
| | #6 | |
| NAVEGADOR----> SPUTNİK | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ | |
| |
| | #7 |
| GRAFİK VE TASARIM Kayıt Tarihi: 05-02-2008 Şehir: TRABZON Otomobil: HİÇ SORMA... | kıısa isimlere yine bişeyler yapılır ama uzun isimler kusura bakmasınlar. sağolun arkadaşlar.
| |
| | #8 |
| 16 RS 611 Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB | guzelmiş bende istiyom |
| |
| | #9 |
| Love comes again! Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: Otuz4 Yaş: 17 Otomobil: (şimdilik) yok | hani bana hani bana
__________________ RAMO BİR YAŞAM BİÇİMİDİR! |
| |
| | #10 |
| GRAFİK VE TASARIM Kayıt Tarihi: 05-02-2008 Şehir: TRABZON Otomobil: HİÇ SORMA... |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|