"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #81 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008 | usta varmı bi gelişme ? ![]() leventcim çok özenmene gerek yok siyah beyaz olsun yeter
__________________ BMW E36 CABRIO |
| |
| | #82 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46 | abi su anda daha baslayamadım ıkı gun sonrası ıcın bı kod yazma odevım var ama bu hafta bıtımıne kadar en gec cıkar sanıırım |
| |
| | #83 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008 | tamam tamam acelesi yok zaten sen ne zaman istersen o zaman
| |
| | #85 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46 | ben gene dayanamam sıkıstırırım bı aralara |
| |
| | #86 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008 | ya zaten satılık ettim bıktırdılar 3.30 ci den tut ticari master bile takas teklifi geldi. kimi arayıp yok 92 model 3.16 sı varmışmışta oda yapacakmışta yok farı nerden aldın yok tamponu nerden aldın kimisi arayıp fiyatı çok der telefon 10 defa çalıyosa 5 i iş için 5 i bu araba için şu imzamda ki satılık ilanına tıklayıp bi baksana neler yazdım ilana
| |
| | #87 |
| SARMAN | noluyo ya abi senin araba kızardı mı??? ne ara oldu ya
__________________ |
| |
| | #88 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008 | kızarmak mı nasıl yaa
| |
| | #89 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® | abi plakayı cırtlarlamı tutturdun?
__________________ ![]() |
| |
| | #90 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008 | evet plaka kullanmıyordum zaten her seferinde de aynı polise denk geliyorum araba boyancak boyadan sonra takıcam diodum adam en son ulan 3 ay oldu boyatcaksan boyat şu arabayı artık dedi bende cırtla tutturdum
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bmw cabrio wide body, bmw e36 cabrio |
| Konu Seçenekleri | |
|
|